F. Base - Juvenil A

05.05.2010 19:09

El Juvenil A, eliminat de la Copa de Campions

L’equip de futbol del Juvenil A del Barça ha caigut davant del Betis (0-1) en el partit de quarts de final de la Copa de Campions.

El partit s’ha jugat al camp municipal de la localitat alacantina d’Alfar del Pi, prop de Benidorm.

Al tractar-se d’una fase final amb els campions dels diferents grups de la Divisió d’Honor juvenil de tot l’estat, el FC Barcelona ha quedat eliminat al ser els aparellaments amb format d’eliminatòria directe.

Domini andalús a la primera part

El Betis ha dominat àmpliament a la primera part, però no ha pogut aprofitar les bones ocasions de gol dels seus davanters, gràcies a la bona tasca de la defensa blaugrana i a les intervencions del porter Àlex.

En el segon temps el Barça ha estat el clar dominador del partit, però una acció aïllada de l’equip verd-i-blanc ha acabat amb el gol del davanter sevillà Carlos, en el minut 75.

Els de García Pimienta han tingut moltes possibilitats d’empatar el partit, però la mala sort ha estat present en les accions ofensives del Barça. Un gol anul•lat al Barça en els darrers instants ha estat l’última acció del partit de quarts de final de la Copa de Campions juvenil.