Futbol Base

03.05.2010 14:21

Recta final al màxim nivell

Jaume Marcet

La victòria del Juvenil B davant l’Espanyol situa als de Sergi Barjuan amb deu punts més que els blanquiblaus. De la jornada destaca també el triomf del Cadet A, que no es relaxa ni sent campió, i l’exhibició de l’Infantil B.

LLIGA NACIONAL JUVENIL
ESPANYOL 1 - FCB 'B' 2

2009-11-29_FCB_JUVENIL_B_-_RCDE_002.JPGPartit amb tots els factors d’un derbi; joc travat, aeri i amb molta intensitat. Els de Sergi Barjuan han sumat una altra victòria que materialitza el seu liderat, ara amb deu punts de diferència respecte el segon classificat, l’Espanyol. S’esperava un enfrontament on podia passar de tot, i així va ser. Els blaugrana van tenir poques opcions a la primera meitat però va saber definir-les bé i una d’elles va acabar amb el primer gol blaugrana, obra de Pepe Palau . Dos minuts més tard arribava el segon a càrrec del davanter Etock. A partir d’aquí l’Espanyol va baixar la intensitat i no va tenir més de dues opcions. Ja en la segona meitat, les coses van canviar amb l’expulsió de Jorge Martínez, de l’Espanyol i de Brian Olivan, per part del Barça després del primer gol blanc i blau. El joc es va revolucionar però els blaugrana van saber controlar la pressió del rival.

DIVISIÓ D’HONOR CADET
UC CORNELLÀ 0 - FCB 'A' 3
Victòria treballada del Cadet A a casa del Cornellà. Amb el títol de lliga a la butxaca després de la derrota de l’Espanyol, els de Fran Sánchez van sortir amb el mateix ritme d’intensitat de tota la temporada. Al minut 21, Cristian va marcar el primer gol pels blaugrana i 10 minuts després, Dongou col•locava el 2 a 0 al marcador. A la segona part, el Barça sentenciava el triomf amb el tercer gol a càrrec de Roberto.

LLIGA PREFERENT CADET
FCB 'B' 3 - UD CORNELLÀ 0

Els ja campions de Lliga no baixen el nivell i van sumar una altra victòria davant del Cornellà per 3 gols a 0. Els blaugrana van fer un bon partit amb molt de ritme i amb clara possessió de la pilota. Ja en el minut deu va arribar el primer gol, obra de Sandro, que el va segui Iu Ranera després d’una jugada col•lectiva. Abans d’acabar la primera meitat, Hector va efectuar el tercer i últim gol del partit de falta directe.

LLIGA PREFERENT INFANTIL
CF VILANOVA GELTRÚ '’A'' 0 - FCB 'B' 7

2009-09-05_FCB_INFANTIL_B_-_MANRESA_009.JPGExhibició dels nois de l’Albert Puig a la capital del Garraf. El gol d’Alexis Meva als pocs segons de l’inici del partit va ser la primera senyal de la superioritat blaugrana. Adrià Vilanova i de nou Alexis Meva van marcar els altres dos gols de la primera meitat. L’Infantil B no va afluixar en una segona meitat marcada pels gols de Carlos Martínez, Cano (2) i Víctor Herrera. Alexis Meva va acabar de mitjapunta oferint nombroses assistències de gol.

DIVISIÓ D’HONOR ALEVÍ
UE VILASSAR DE MAR 0- FCB 'A' 4

Bon partit dels de Sergi Milà al camp del Vilassar. Després dels dos primers gols blaugrana, obra d’Ayoub i Camara, l’enfrontament se’ls hi va posar de cara i van arribar al descans amb tres gols a zero, aquest últim a càrrec d’Ayub, a la sortida d’un còrner. Els primers deu minuts de la segona meitat els de Vilassar van sortir amb més pressió però no van impedir el quart gol blaugrana, obra de Daniel Olmo. La propera setmana, l’Aleví A s’enfrontarà a l’Hospitalet. Si guanya, es proclamarà, matemàticament, campió de Lliga.

LLIGA PREFERENT ALEVÍ
FCB 'B' 0 - UE BARRI STES CREUS 'A' 1

Santes Creus no li va posar les coses fàcils a un Aleví B que va perdre per la mínima. L’enfrontament va començar sent un partit molt igualat i molt intens. Els de Jordi Font van tenir diverses ocasions per poder igualar i, fins i tot, remuntar però els hi va faltar encert. El rival sí que el va tenir perquè va saber aprofitar la única oportunitat que se li va presentar en tot el partit. Queden cinc jornades, la propera al camp del Cambrils.

LLIGA PREFERENT BENJAMÍ
UE MOLLET 2 - FCB 'A' 4

Els nois de Xavier Ferrando van acabar guanyant un partit que va començar amb domini del rival durant els primers deu minuts. El marcador no va comença a sumar gols fins a la segona meitat. Els 4 gols blaugrana van arribar a partir del minut 30 amb hat-trick de Miguel i un gol de Joan Gual. Les dues dianes rivals van arribar en els dos últims minuts de l’enfrontament. Queden dues jornades per acabar la Lliga i el Benjamí A es manté segon a cinc punts de l’Espanyol.

SUPERLLIGA FEMENINA
UD COLLERENSE 2 - FCB 'A' 1

2009-08-08_TORNEIG_HISTORICS_FEMENI_007.JPGDerrota per a les noies de Xavi Llorens davant la UD Collerense. Malgrat dominar tot el partit, a les blaugranes els hi va faltar encert i precisió, mentre que el rival va saber aprofitar les ocasions realitzant jugades de contraatac molt encertades.
Rafaela, al minut 10, inaugurava el marcador a favor de l’equip local, el Barça reaccionava i ja al minut 56, Virginia aconseguia l’empat. Finalment, Lilo firmava la victòria a favor de la UD Collerense.

LLIGA NACIONAL FEMENINA
FCB 'B' 0 - GIRONA 1

Victòria de les noies de Joaquín Querol davant del Girona. Va ser el rival qui va inaugurar el marcador amb un gol molt matiner només començar el partit. Les blaugranes no van tardar a reaccionar i al minut 5 Uti, aprofitant un rebuig de la defensa del Girona, feia el gol de l’empat.
Amb un joc més agressiu i contundent, i ja a la segona part, Aina donava el 2 a 1 amb un xut ras que donava la victòria a les de Querol.

LLIGA CADET-JUVENIL FEMENINA
SABADELL FC 0 - FCB Infantil-Aleví 3

El Sabadell no li va posar les coses fàcils a les de Jordi Ventura. Les blaugrana es van trobar un rival molt tancat, especialment durant la primera part. Malgrat les dificultats, el Barça va saber trobar espais, i ja al minut 9, Alba Franco estrenava el marcador. La cosa no quedava aquí, i al minut 30 Judit Fernández aconseguia el 0 a 3. Ja en la segona part, les noies de Ventura van baixar el rendiment, i es van trobar a faltar bones combinacions en les jugades. Finalment, en el minut 57 Marta Villarejo va signar la victòria.

LLIGA INFANTIL-ALEVÍ FEMENINA
FCB Juvenil-Cadet 19 - LA GUÀRDIA CD 0

2010-03-27_FCB_FEMENINO_ALEVIN-INFANTIL_-_PALAUTORDERA_003.jpgGolejada de les noies del Juvenil-Cadet davant La Guardia, en un partit completament dominat pel joc blaugrana i sense ocasions de gol per part del rival. El partit el va protagonitzar Maria Soriano que va fer 4 gols i Diana amb la mateixa renda. Carla en va fer 3, Nina amb 2 igual que Joana i Blanca. També hi van participar les migcampistes Anna Ramos i Anna Alcocer que van marcar 1 gol cada una, i van ajudar a firmar un gran resultat sense complicacions.
Alt nivell de la FCB Escola
En un cap de setmana de descans en quant als partits de la lliga interna , la FCB Escola ha participat en un torneig a Xilxes. Un grup de jugadors benjamins de la FCB Escola
Va competir sense complexes amb equips benjamins del R .Madrid,València, el Vila-real, Llevant, Cracks, Onda i el Xilxes.

La FCBEscola ha quedat tercera, per darrera de València i Madrid. I per davant de Cracks, Vila-real, Onda, Llevant i Xilxes.

FCBEscola – Cracks 3-1

Un dels jugadors de la FCB Escola, Jose David Alvarez, va entrar en el ‘dream team’ del Torneig.