FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol Base

30.04.2010 14:31

El Cadet A, campió de Lliga

Jaume Marcet


L’equip de Fran Sánchez s’ha proclamat campió de Lliga després que l’Espanyol perdés al camp del Nàstic el segon partit ajornat que els blanc-i-blaus han jugat aquesta setmana.


Com va succeir al Juvenil A, el Cadet A blaugrana s’ha proclamat matemàticament campió de Lliga sense jugar, després d’una derrota de l’Espanyol.

Campions sense jugar

2009-10-10_CADETE_A_29.JPGEl triomf d’aquest dijous del Nàstic (1-0) contra l’Espanyol en un partit corresponent a la jornada 23, deixa la diferència de punts entre blanc-i-blaus (segons) i blaugranes (líders) en 12 punts quan falten només tres jornades de Lliga.

Tres partits pendents

Els nois de Fran Sánchez jugaran els tres partits de Lliga que queden amb la tranquil•litat d’haver-se assegurat el campionat. El Cadet A jugarà aquest dissabte a Cornellà, la setmana següent a Sant Adrià al camp de l’Espanyol i a l’última jornada rebran el Mataró.
El Cadet A, campió de Lliga
Camí del ple total
El Cadet A blaugrana ha aconseguit guanyar els 27 partits de Lliga que ha jugat amb unes xifres espectaculars. Els de Fran Sánchez han marcat 121 gols (4,48 per partit) i només n’han encaixat 10 (0,37 gols per partit). El màxim realitzador de l’equip és Jean Marie Dongou, amb 29 gols, seguit de Cristian Herrera (16) i Pol Calvet (14).


Comparteix a

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana