Jaume Marcet

Les golejades dels cadets i les derrotes del Benjamí A i l’Infantil A són el més destacat d’una nova jornada en general plena d'èxit al planter blaugrana.

DIVISIÓ D’HONOR CADET
FCB ‘A’ 8 – ESCOLA F. GIRONÈS SABAT 1
2009-10-10_CADETE_A_29.JPGEls de Fran Sánchez han tornat a demostrar la seva fortalesa en el joc i, una jornada més, segueixen invictes. 8 gols a 1 és el resultat d’un partit en què els blaugranes van dominar en gairebé els 80 minuts del partit. Deulofeu va encetar el marcador amb un gol fruit d’una errada del porter. Cal destacar el bon partit de dos dels jugadors amb menys minuts, Pol Roigé (2 gols) i Jon Toral, que va fer l’últim gol i va protagonitzar moltes jugades clau que van servir per sumar gols. Pol Calvet (2), Cristian Herrera i Robert Costa van arrodonir la golejada.
L’únic gol visitant va ser d’Albert , un gol que va arribar pocs minuts després de l’inici de la segona meitat.

LLIGA PREFERENT CADET CAMPIONS
UD MARIANAO POBLET ‘A’ 0 - FCB ‘B’ 8
Pluja de gols també en el partit disputat a Poblet, a l’Alt Camp. El rival necessitava aquesta victòria, ja que se situa a tres punts de l’ascens. Però els blaugranes no cessen i, tot i ser campions de Lliga, es prenen els partits com si s’ho juguessin tot.
Ebwelle va ser l’autor del primer gol i va ser seguit per Sandro (3), Pau Otero, Marc Navarro de penal, Dani Segura i Mamadou. El conjunt de Víctor Sánchez només va necessitar tres minuts perquè el partit se li girés de cara.

DIVISIÓ D’HONOR INFANTIL A
ESPANYOL 1 – FCB ‘A’ 0

L’equip d’Andrés Carrasco va rebre el passadís de campió a Sant Adrià. Tot i perdre per la mínima davant l’Espanyol, els infantils blaugrana no van poder continuar sumant. Va ser un partit travat en què el rival va saber aprofitar l'única opció de gol en tot el partit en una jugada de contraatac protagonitzada per Bochi. Els últims minuts del partit van estar marcats pel joc brusc del rival. El campió espera poder acabar la competició amb bons resultats.

LLIGA PREFERENT INFANTIL
FCB ‘B’ 3 – CD TORTOSA ‘A’ 1

2009-09-05_FCB_INFANTIL_B_-_MANRESA_010.JPGEls d’Albert Puig hauran d’esperar una altra setmana per saber si es poden proclamar campions de Lliga. Tot i la victòria per tres 3 gols a 1 segueixen empatats amb el segon classificat, el Gramenet, i a un punt del primer, l’Atlètic Segre. La falta d’encert va ser el protagonista del partit contra el Tortosa, ja que el conjunt blaugrana no va poder marcar més gols. Alexis Meva va ser l’autor dels tres gols, marcant dos a la primera part i el tercer a la segona. El gol del Tortosa va arribar quan faltaven deu minuts per al final. Tot per decidir en la Lliga Preferent Infantil.

DIVISIÓ D’HONOR ALEVÍ
FCB ‘A’ – FUND. PRIV. ESP. MATARÓ

Victòria contundent dels de Sergi Milà en un partit dominat clarament pels blaugranes.
El minut sis ja va arribar el primer gol a càrrec de Carles Aleñà, després marcava Ion Perelló amb l’assistència d’Ayoub, autor del tercer gol. A la mitja part golàs de Càmara, fruit d’una jugada excepcional dins l’àrea. Quan faltaven deu minuts per al final van arribar els tres últims gols a càrrec de Johan Otín (1) i de Dani Olmo (2).

LLIGA PREFERENT ALEVÍ
UE RAPITENCA ‘A’ 1 – FCB ‘B’ 2

Molt bon partit de l’Aleví B contra el tercer classificat, la Rapitenca, un conjunt que portava 13 jornades sense perdre. L’equip de Jordi Font va sortir dominant i va tenir moltes ocasions que no es van materialitzar fins al 0 a 1, obra d’Àlex. Després del primer gol el rival va anar agafant més força i l’enfrontament va ser equilibrat. Però en els minuts de descompte abans del descans, segons el tècnic blaugrana, l’àrbitre es va inventar un penal que va significar el gol de l’empat. En el segon temps Oriol va ser l’autor del segon gol. Tot i la fortalesa física del rival, els de Font van saber obrir el camp i van tenir més encert davant la porteria.

LLIGA PREFERENT BENJAMÍ
FCB ‘A’ 1 – ESPANYOL 3

La falta d’encert va ser el 'handicap' principal de la derrota dels de Xavi Ferrando davant l’Espanyol per 1 gol a 3. Al minut 22, l’Espanyol inaugurava el marcador amb un gol de Lucas. El Benjamí no va poder evitar que Daniel, ja a la segona part, marqués el 0-2 per l’Espanyol. La cosa no acabava així i el blanc-i-blau Víctor marcava, en temps de descompte, el 0 a 3. Finalment, Oriol va ser l’autor de l’únic gol blaugrana, i de penal, quan faltaven cinc minuts per al final.

UE RUBÍ ‘A’ 3 – FCB ‘B’ 3

Els de Xavier Franquesa se situen a la part baixa de la classificació, però s’ha de destacar la millora del joc en aquesta segona volta. Els blaugranes són un any més petits que els seus rivals, però jornada rere jornada demostren la seva progressió.
Un empat a tres gols va ser el resultat del partit davant el Rubí. Sergi Rossana va igualar el marcador a 1 a la primera part. En el segon temps, els de Franquesa van oferir el seu millor futbol tot i veure’s remuntat pel rival. S’ha de destacar la bona actuació del porter Joan Noguera, que va evitar el gol de la victòria per als de Rubí després d’una parada espectacular. Els dos altres gols blaugrana els va marcar Roger Vegas.

2a DIVISIÓ BENJAMÍ (PREBENJAMÍ)
FCB 10 – SARRIÀ CP ‘C’ 0

2010-02-07_FCB_PREBENJAMIN_-_CD_CARMELO_010.jpgEl Barça es va imposar per 10 gols a 0 al Sarrià en un partit protagonitzat per un joc blaugrana molt competitiu i equilibrat, més en la segona part que en la primera. Guillermo Amor va iniciar aquesta golejada al minut 4, i el recital va continuar amb gols de Mamadou (2), Eric (1), Mika (2), Albert (1) i Aitor (2).

SUPERLLIGA FEMENINA
CD TRANSPORTES ALCAINE 2 – FCB ‘A’ 1

El primer equip femení va patir una dolorosa derrota per 2 a 1 al camp del Saragossa. Les blaugranes van realitzar un gran partit i fins i tot van aconseguir avançar-se en el marcador gràcies al gol de Mari Paz a la primera part.
L’equip de Llorens va ser el clar dominador i va gaudir d’oportunitats per sentenciar el partit. Però les locals van reaccionar i van aprofitar les seves ocasions de gol. Al minut 75 van empatar i a l’últim sospir van aconseguir el gol de la victòria.

LLIGA NACIONAL FEMENINA
UE VIC 2 – FCB ‘B’ 4
2009-10-18_FEMENINO_NACIONAL_03.JPGVictòria merescuda per al segon equip femení del Barça, que es va imposar per 2 a 4 al Vic. Les blaugranes van realitzar un gran partit i només la falta de punteria va fer que el resultat no fos més gran. En una gran primera part Olga va aconseguir avantatjar al seu equip, però el Vic va ser més efectiu de cara a porta i va capgirar el marcador en 5 minuts. Les noies de Joaquim Querol van reaccionar i en un segon temps en què van estar més encertades, van aconseguir imposar-se. Olga amb dos gols més i Zaira van materialitzar les seves oportunitats de cara a porteria i van donar 3 punts més al femení ‘B’.

LLIGA CADET – JUVENIL FEMENINA
CE BASE OLÈRDOLA 0 – FCB Juvenil – Cadet 10

Partit sense gaire història que l’equip femení Juvenil- Cadet va resoldre sense problemes. La superioritat de l'equip entrenat per Carlos Tregón va ser aclaparadora i les blaugranes van dominar el partit en tot moment. Els gols van anar pujant al marcador l'un darrere l'altre fins a arribar al definitiu 0-10. L'estrella del partit va ser Maria Soriano. La davantera de Rubí va marcar cinc gols.
Les noies aconsegueixen una victòria més i mantenen el liderat en el que està sent una temporada fantàstica.

LLIGA INFANTIL-ALEVÍ FEMENINA
FCB Infantil-Aleví 8 – MOLINS DE REI 1

Tot i l’ampli marcador final, l’equip infantil-aleví no va tenir un partit senzill i la clau de la victòria va ser l’efectivitat de cara a porteria. Adriana va encentar el marcador blaugrana, però el Molins era qui dominava la pilota i aviat van igualar el partit. Va ser llavors quan va aparèixer la figura del partit, l’Alba Franco, que amb 3 gols seguits en 5 minuts, va sentenciar el partit abans del descans. El Molins va posar les coses difícils, però les noies de Ventura van convertir en gol gairebé en totes les ocasions de les quals van disposar. L’ Alba Franco, amb 5 gols, la Jeni i la Marta Villarejo van ser les golejadores del partit.