F. Base - Barça Atlètic

25.04.2010 18:59

El play-off, assegurat (0-1)

El Barça Atlètic ha aconseguit classificar-se matemàticament per al play-off d’ascens després de guanyar per 0 a 1 el Terrassa a domicili.

Amb aquesta victòria, el filial blaugrana ha superat el primer match ball amb nota. El Terrassa, que té un peu i mig a Tercera Divisió, ha fet un bon partit, tot i que sempre ha anat a remolc del Barça. No ha estat fins a la segona meitat quan Benja ha marcat el primer i únic gol del partit. La notícia de la jornada ha estat el debut com a titular de Planas, del Juvenil A, que ha fet un partit brillant i ha tingut una ocasió clara de gol.

Concentració màxima, a l’inici

2010-04-25_BARCELONA_B_04.JPGEls dos conjunts han sortit al terreny de joc donant el màxim, sense relaxar-se en cap moment i oferint un joc distès i bonic. El domini del joc blaugrana s’ha fet palès en les clares ocasions que ha tingut el conjunt de Luis Enrique. Però, a partir del minut 15, els dos equips han baixat de ritme.

S’ha arribat al descans amb cinc oportunitats clares per part del Barça i tres per al Terrassa. Benja n’ha protagonitzat una de contraatac. El davanter ha passat la pilota a Víctor Vázquez, que ha xutat, però el porter rival, Miguel Ángel, ha fet una gran parada.

L’equip, el protagonista

2010-04-25_BARCELONA_B_13.JPGEls de Luis Enrique han tornat del descans més concentrats. Thiago, que ha substituït Elvis, ha sortit amb moltes ànsies de victòria. I així ha estat. El portuguès ha llançat una falta, amb la qual s’ha iniciat una jugada d’estratègia que ha significat el primer gol blaugrana, a càrrec de Benja. Després del gol, s’ha mantingut la mateixa tònica, amb un clar domini blaugrana. Els de Terrassa han donat dos ensurts seguits, un dels quals ha estat un xut al travesser. No obstant això, el filial ha tingut diverses opcions per sentenciar el matx, ja que ha buscat el gol fins a l’últim minut.

El Terrassa ha estat un rival molt digne que no ha llançat la tovallola en cap moment i ha pogut aconseguir l’empat en més d’una ocasió.

Feina feta

Amb la recuperació dels quatre internacionals sub-19, el filial s’ha vist amb més confiança, tot i la recent lesió del mexicà Dos Santos. Joan Barbarà ja va avisar que el seu objectiu era aconseguir el més aviat millor el match ball d’ascens. Així ha estat, entre tots s’ha aconseguit. Ara, el Barça Atlètic rebrà el València en la pròxima jornada, que serà la 37a. I l’últim partit es disputarà al camp de l’Oriola.