Futbol Base

19.04.2010 19:07

Triomfs amb dedicatòria especial

Jaume Marcet

Els gols i les victòries dels equips del planter blaugrana van anar dedicats a l’Albert Benaiges, el coordinador de les categories inferiors del Barça que va perdre la setmana passada la seva mare.

DIVISIÓ D’HONOR JUVENIL
R. SARAGOSSA - FCB 'A' (dijous 22 d'abril a les 17h)

El Juvenil A s’ha proclamat, matemàticament, campió de Lliga abans de jugar l’últim partit de la competició. L’Espanyol va perdre davant del Cornellà per 1 gol a 3, per tant, els de Garcia Pimienta viatjaran tranquils, aquest dijous, contra el Saragossa.

DIVISIÓ D’HONOR INFANTIL
FCB 'A' 7 - FC SANTBOIÀ 0

2010-02-07_FCB_CADETE_B_-_LA_FLORESTA_003.jpgL’infantil A és l’altre equip del futbol base que s’ha proclamat campió de Lliga després de vèncer al Santboià per 7 gols a 0. Àlex Corredera ha estat el jugador que ha fet els dos primers gols, tot seguit han marcat Adama, Ramon Saavedra (2), i Lionel Enguene (2).

LLIGA NACIONAL JUVENIL
FCB 'B' 7 - U.E. LLEIDA 1

2010-04-18_JUVENIL_B_03.JPGVictòria molt còmode i festival de gols del Barça, que permet els de Sergi Barjuan arribar més tranquils al proper partit contra el segon classificat, l’Espanyol. El camerunès Etock i el càntabre Ceballos van ser els grans protagonistes, amb dues dianes cadascún. Fité va marcar el primer i únic gol pel Lleida. Els tres gols restants del Barça a càrrec de Brian Olivan, Mauro Icardi (penal) i de Josu, amb un gran xut de falta..

DIVISIÓ D’HONOR CADET
UD AT GRAMANET MILAN 0 - FCB 'A' 6

Exhibició de gols blaugrana en un partit en què els de Fran Sánchez no han tingut gaires problemes. Ja en el minut sis ha arribat el primer gol obra de Babunski i més tard Carlitos, Pol Calvet, Pol Garcia, Pol Roigé i el capità Nando van ser els altres protagonistes de l’enfrontament. El Cadet A continua demostrant el seu liderat i la gran distància respecte el segon classificat, l’Espanyol.

LLIGA PREFERENT CADET
FCB 'B' 2 - CD TORTOSA 'A' 0
Tot i proclamar-se campions de Lliga la setmana passada davant del Lleida, els nois de Víctor Sánchez no es van relaxar i van demostrar un bon nivell en un partit bastant igualat davant del Tortosa. Sandro i Mamadou han estat els encarregats de signar aquesta victòria davant d’un Tortosa que, malgrat la derrota, s’ha mostrat molt sòlid i molt fort en defensa, cosa que ha dificultat el joc blaugrana.

LLIGA PREFERENT INFANTIL
UD AT GRAMANET MILAN 3 - FCB 'B' 1

Els d’Albert Puig van perdre la primera plaça de la classificació després de perdre davant del Grama en un partit molt intens. A la primera part va dominar el Barça i en el minut quatre va arribar el gol del conjunt visitant obra d’Alex Carbonell. No obstant això, a la segona meitat, i en 12 minuts, els colomins van marcar els tres gols que els hi donarien la victòria. En aquest moment el conjunt d’Albert Puig és tercer empatat a punts amb elsSanta Coloma i l’Atlètic Segre s’ha col•locat primer. Tot i això, el nivell futbolístic que van mostrar els infantils de primer any blaugrana a can Peixeuet va ser altíssim.

DIVISIÓ D’HONOR ALEVÍ
CE MANRESA 0 - FCB 'A' 4
Els nois de Sergi Milà s’han endut els tres punts a casa gràcies a una victòria per 4 gols a 0. Tot i que el Manresa es va tancar molt al seu camp, el Barça va gaudir de moltes ocasions. A la primera part, Nelson va marcar el primer gol dels blaugrana. Ja al segon temps, el partit va anar a favor del Barça i van continuar generant arribades a l’àrea, fins que Aleñà va col•locar el 2 a 0. Damià, amb el cap, i Javi Puado, després d’un rebuig del porter, van marcar el tercer i el quart del partit.

LLIGA PREFERENT ALEVÍ
FCB 'B' 0 - CD TORTOSA 'A' 1

Ensopegada de l’Aleví B davant del Tortosa per 0-1. Els blaugranes van dominar pràcticament tot el partit, i tot i així, no ses van poder fer amb la victòria per manca d’encert. El gol tortosí va arribar quan faltaven tres minuts pel final, l’autor del qual va ser Ramon. Els visitants no van cometre cap errada defensiva, un encert en tasques destructives , clau per a entendre el resultat final.

LLIGA PREFERENT BENJAMÍ
UE ST ANDREU 0 - FCB 'A' 5

2010-02-07_FCB_PREBENJAMIN_-_CD_CARMELO_003.jpgVictòria merescuda dels nois de Xavi Ferrando a casa del Sant Andreu. Tot i les nombroses ocasions de gols dels blaugrana des del principi, fins el minut 20 no el primer gol, a càrrec de Miguel Hernández, qui també va marcar el segon. A la segona part, Mamadou va fer un golàs per l’escaire que significava el 0 a 3. Albert Portas va sentenciar el partit amb dos gols més.

FCB 'B' 1 UD AT GRAMANET 'B' 4

Derrota de l’equip de Xavi Franquesa en un partit presidit per la manca d’encert dels blaugranes en les dues àrees. Amb aquesta derrota, es trenca una ratxa molt positiva de resultats del Benjamí B blaugrana.

2a DIVISIÓ BENJAMÍ (PREBENJAMÍ)
U. AT. HORTA 'B' 0 - FCB 9
2010-02-07_FCB_PREBENJAMIN_-_CD_CARMELO_005.jpgVictòria aclaparadora dels nens de Jordi Puig que van vèncer a l’Horta per 9 gols a 0. Els primers 10 minuts el joc va estar una mica travat però a partir del minut 12 van obrir el marcador i els gols no van cessar. Els golejadors van ser Nil (2), Mamadou (2), Aitor (2), Iván (2) i Xavi (1).

SUPERLLIGA FEMENINA
FCB 'A' 0 - R.C.D. ESPANYOL 2

El femení A va perdre el derbi per 0 gols a 2. Vero va ser l’encarregada d’obrir el marcador en una primera part molt equilibrada. Marta Torrejón va definir una jugada que donava la victòria al conjunt blanc i blau.

LLIGA NACIONAL FEMENINA
FCB 'B' - UD COLLERENSE (Suspès)

Les noies de Joaquim Querol no van poder jugar a causa de la cendra del volcà Islandès que va impedir que els de Collerense agafessin l’avió.

LLIGA CADET-JUVENIL FEMENINA
FCB Juvenil-Cadet - REUS DEPORTIU CF
Les noies del Juvenil-Cadet van guanyar per 2-0 al Reus en un partit marcat per un clar domini blaugrana, tot i enfrontar-se a un Reus molt ordenat i efectiu en defensa, però poc encertat en atac.
Malgrat trobar dificultats per arribar a la porteria del rival, les blaugranes van aconseguit marcar la diferència amb gols de l’Anna Alcocer al minut 60 i de Maria Soriano al minut 70.

LLIGA INFANTIL-ALEVÍ FEMENINA
CD ST GABRIEL 0 - FCB Infantil-Aleví 0

2010-03-18_CE_EUROPA_-_FCB_FEMENINO_INFANTIL_003.jpgEmpat entre els dos líders femenins del Torneig Complementari, en un partit que va estar marcat per l’equilibri dels dos equips. Una molt bona actuació d’ambdues porteres i un joc molt lluitador van ser els determinants de l’empat. Tot plegat, va acabar creant una atmòsfera molt agradable on l’espectador va gaudir d’un bon futbol.
Els nois de l'Infantil A blaugrana celebren el títol de lliga amb l'Albert Benaiges.
Els resultats a la FCB Escola
Aquests són els resultats dels partits de la lliga interna de la FCB Escola jugats el passat dissabte 17 d’Abril entre les 9 del matí i les 14:30 hores. Els noms dels equips corresponen a jugadors i técnics del FC Barcelona.