F. Base - Barça Atlètic

18.04.2010 19:10

Més a prop del play-off (2-0)

El Barça Atlètic ha fet un pas pràcticament decisiu per assegurar-se el play-off d’ascens, ja que ha guanyat el Lleida per 2-0. Quan falten tres jornades perquè finalitzi la Lliga, els blaugranes han tornat a exhibir el seu millor joc.

Malgrat que estaven condicionats per les baixes a l’onze inicial -Marc Muniesa està lesionat i Thiago, Montoya, Bartra i Romeu continuen a Turquia amb la selecció-, el Barça Atlètic ha dominat pràcticament tot el partit. Els juvenils Albert Dalmau,  i Sergi Gómez han estat els triats per Luis Enrique per debutar amb el filial, davant d’un Lleida que lluita per la salvació, i que portava cinc partits sense perdre.

Primera part d’exhibició

2010-04-18_FCB_ATLETIC_-_UE_LLEIDA_016.jpgEl Barça Atlètic ha mostrat la seva millor imatge en una primera part en què no ha tingut tot el premi merescut. Al minut 15, Jonathan Dos Santos ha inaugurat el marcador amb un gol fruit d’una assistència de Nolito, però, tot i les grans ocasions de jugadors com ara Nolito, Sergi Roberto o Jonathan Dos Santos, no hi ha hagut més gols en el marcador.

Gol de tranquil·litat

2010-04-18_FCB_ATLETIC_-_UE_LLEIDA_019.jpgEl filial ha començat una difícil segona part davant d’un Lleida que s’ha animat i que ha gaudit d’alguna bona ocasió. Tot i així, i davant d’algunes indicacions de l’entrenador Luis Enrique, els blaugranes han anat entrant en joc i, finalment, al minut 71, Nolito ha aconseguit el 2-0 després d’un refús del porter visitant, que ha sentenciat el partit i la victòria blaugrana.

Pas de gegant cap al play-off

2010-04-18_FCB_ATLETIC_-_UE_LLEIDA_011.jpgD’aquesta manera, el Barça Atlètic suma ja 67 punts, i es podria col·locar segon depenent del que faci l’Ontinyent, que juga també aquesta tarda contra el Benidorm. Quan queden tres jornades per al final, el filial veu més a prop el seu objectiu de la temporada: l’ascens. El proper partit serà diumenge contra el Terrassa a les cinc de la tarda.
L'equip ha superat el Lleida amb gols de Dos Santos i Nolito. Fotos: Àlex Caparrós-FCB