F. Base - Juvenil A

18.04.2010 17:22

El Juvenil A, campió de Lliga sense jugar

Els de García Pimienta s’han proclamat, matemàticament, campions de Lliga abans de jugar l’últim partit i després de la derrota de l’Espanyol davant del Cornellà per 1 gol a 3.

Els blaugranes s’han de desplaçar aquest dijous fins a Saragossa per jugar l’últim partit de la competició. Però ara que l’Espanyol ha perdut davant del Cornellà per 1 a 3, el Juvenil A viatjarà a Saragossa més tranquil davant d’un partit ja intranscendent.

Temporada impecable

2010-03-06_CF_DAMM_-_FCB_INFANTIL_A_013.jpgEl Juvenil A ha fet una temporada exemplar. Quan encara els falta jugar el partit d’aquest dijous a Saragossa, els de García Pimienta han acumulat 71 punts. De 29 partits jugats, n'han guanyat 23, n'han perdut quatre i n'han empatat dos. El màxim golejador ha estat Rubén Rochina, amb 17 gols, i l’ha seguit el migcampista Isaac Cuenca amb 13.

L’infantil A també és campió

Els d’Andrés Carrasco han aconseguit el títol de Lliga després de vèncer el Santboià per una aclaparadora victòria de 7 gols a 0. Ja des del minut quatre de la primera meitat, l’Infantil A ha demostrat la seva qualitat i ha encetat el marcador, el gol ha estat obra del defensa Àlex Corredera, que també ha marcat el segon al minut 33. Només començar la segona part, Adama ha definit una bona jugada que ha significat el tercer gol dels blaugranes. Ramon (2) i Enguene (2) han estat els altres golejadors.
Ja són tres equips campions de Lliga
La setmana passada el Cadet B es va proclamar campió de Lliga i aquest diumenge ho han sigut el Juvenil A i l’Infantil A. A més, el Juvenil B, el Cadet A i l’Aleví A són líders de les seves categories, quan només falten quatre jornades per al final de la competició; per tant, tenen el títol ben encaminat.