F.Base-B.Atlètic

14.04.2010 22:38

Empat i continuen tercers (0-0)

El Barça Atlètic ha disposat de les millors oportunitats però no ha passat de l’empat a zero al camp de l’Ontinyent. Amb aquest resultat els de Luis Enrique es mantenen tercers, ara a set punts del líder.

El Barça Atlètic no ha pogut prendre el segon lloc de la classificació a l’Ontinyent després d’empatar sense gols al camp del conjunt valencià. El Sant Andreu s’escapa a set punts després de golejar al camp de la Grama (0-5).

Primer temps equilibrat

El Barça Atlètic i l’Ontinyent s’han alternat en el domini del joc a la primera part. Els de Luis Enrique han dominat més la pilota, però els locals tampoc s’han limitat a defensar-se.

Muniesa s’ha lesionat als tres minuts del partit i Ilie Sánchez l’ha hagut de substituir. L’ocasió més clara del primer temps l’ha generat el filial blaugrana amb un cop de cap de Benja a centrada d’Ilie que ha sortit molt a prop de la porteria de Rangel. Els locals han demanat un penal a Fran Moreno que l’àrbitre no ha considerat.

Intensitat blaugrana

Elvis, al minut nou de la segona meitat, ha donat el primer avís blaugrana d’una segona meitat de clar domini blaugrana. Jonathan Dos Santos, que acabava d’entrar per Nolito, ha enviat una gran passada a Soriano que no ha pogut superar en el mà a mà al porter Rangel. En el tram final del partit, l’equilibri i la falta d’ocasions ha tornat a ser la tònica del matx.