Futbol Base

12.04.2010 15:51

El Cadet B, campió de Lliga

Jaume Marcet

L’equip de Víctor Sánchez s’ha proclamat campió de Lliga després de guanyar al camp del Lleida. El Juvenil A també podria haver-ho estat si hagués guanyat l’Espanyol, però l’empat fa que els blaugranes se la juguin en l’última jornada a Saragossa.

DIVISIÓ D’HONOR JUVENIL
FCB ‘A’ 1 - RCD ESPANYOL 1

2009-10-11_JUVENIL_A_25.JPGEl Juvenil A no ha pogut emportar-se la victòria i proclamar-se matemàticament campió de Lliga en un enfrontament molt igualat i amb moltes ocasions per part de tots dos equips. Els de Garcia Pimienta s’han de conformar amb l’empat i hauran d’esperar al proper partit al camp del Saragossa, on es disputarà l’últim partit de la temporada. Martí Riverola va signar l’única diana blaugrana amb un golàs d’antologia que Chuli va neutralitzar només quatre minuts més tard.

LLIGA NACIONAL JUVENIL
UD. AT. GRAMENET 1 - FCB 'B' 0
Derrota per als blaugranes en un partit amb un clar protagonista; Guille, el porter de la Gramenet, va impedir que el Juvenil B s’emportés els tres punts. Els de Santa Coloma segueixen lluitant per salvar la categoria. Els de Barjuan continuen líders amb molta distància respecte al segon classificat, el Badalona. Queden set jornades per acabar la Lliga i res està decidit.

DIVISIÓ D’HONOR CADET
FCB 'A' 2 - UNIÓ FB JABAC I TERRASSA 0

Bon partit dels blaugranes, que han superat l’enfrontament amb escreix per dos gols a zero. Dongou va obrir el marcador en el minut 22, mentre que el migcampista Cristian va fer el dos a zero definitiu un minut abans del descans. Els de Fran Sánchez han sabut mantenir el màxim nivell durant els 80 minuts que va durar l’enfrontament. Ara, amb 75 punts, el Cadet intentarà mantenir aquest avantatge fins que acabi la temporada.

LLIGA PREFERENT CADET
UE LLEIDA 'A' 0 - FCB 'B' 1

2009-10-31_FCB_CADETE_B_-_UE_BORDETA_004.JPGEl Cadet B s’ha proclamat campió de Lliga després de guanyar per la mínima el Lleida per zero gols a un. Mamadou Tounkara va ser l’autor del primer i únic gol del partit, que va arribar al minut 20. Els blaugranes van controlar el partit durant els 80 minuts. Resten encara cinc jornades del campionat, però el Cadet B avantatja en 16 punts el segon classificat, la Blanca Subur. El Cadet B del Barça només ha cedit tres empats i dues derrotes i fins ara ha marcat 84 gols i només n’ha encaixat 12. L’esforç constant i la bona predisposició pel treball col·lectiu d’una generació de jugadors que es coneixen des que eren benjamins ha estat clau per mostrar-se molt regulars al llarg de tot l’any.

LLIGA PREFERENT INFANTIL
FCB 'B' 4 - CDC TORREFORTA 0

Quatre gols a zero és el resultat del partit que ha donat el lideratge de la Lliga a l’Infantil B del Barça. Els d’Albert Puig no es van sentir còmodes fins al primer gol, obra d’Enric Franquesa, fruit d’una jugada individual. Carles Cano, amb dos, i Alexis van ser els encarregats de fer la resta de gols. La setmana vinent, l’Infantil B es jugarà el lideratge al camp de la Grama.

DIVISIÓ D’HONOR ALEVÍ
UNIÓ FB JABAC I TERRASSA 1 - FCB 'A' 1

Un empat que escurça distàncies amb el segon classificat, l’Espanyol, que ara només està a un punt. El partit va estar controlat en tot moment pel conjunt de Sergi Milà, que podria haver guanyat si l’àrbitre no hagués anul.lat un gol . El gol dels de Terrassa va arribar a falta de vuit minuts per al final.

LLIGA PREFERENT ALEVÍ
FCB 'B' 2 - UE LLEIDA 'A' 2
ALEVIN_B_02.JPGPartit equilibrat que no va permetre als nois de Jordi Font passar de l’empat a casa. El primer gol blaugrana va arribar en el minut deu i no van passar deu minuts més que el marcador ja anava un a dos.
En la segona meitat els de Jordi Font van ser molt superiors, però el físic del contrari va impedir que el FCB guanyés.

LLIGA PREFERENT BENJAMÍ
FCB ‘A’ 6 ESCOLA F. GAVÀ B 0
El Benjamí A no només ha guanyat, sinó que ha fet sis gols en un partit inicialment igualat. Després del descans els blaugranes han estat clarament superiors. Samper ha estat l’autor de dos gols i els altres han estat obra d’Albert, Dani, Juan Gual i Cenhya. Ara estan a dos punts de l’Espanyol i depenen de si mateixos per guanyar el campionat de Lliga.

EF GAVÀ 3 – FCB B 4

El Benjamí B respira més tranquil després de guanyar a Gavà un partit que només es va complicar a l'inici i al final. L'equip gavanenc es va avançar en el primer minut de partit, però abans del descans, Miguel ja havia empatat. La bona segona part dels blaugranes es va materialitzar amb dos gols d'Adrià i un de Julián, que semblaven dictar sentència. Però el Gavà no havia dit encara l'última paraula i va posar emoció amb dos gols, amb el 3-4 fet a cinc minuts pel final. Malgrat tot, l'equip de Xavi Franquesa no va patir excessivament en els darrers compassos, i se situa amb un bon coixí de 8 punts sobre la zona de descens quan tan sols en queden 15 en disputa.

2a DIVISIÓ BENJAMÍ
FCB 12 - CD MONOPOL 0

Exhibició de gols per part del conjunt blaugrana. 12 gols que representen més distància respecte al segon classificat, el Carmelo. El marcador el va obrir Eric Iglesias. Mamadou i Albert van fer un hat-trick. Sempre van ser superiors, però la segona meitat és on van marcar la majoria de gols.

SUPERLLIGA FEMENINA
R.SOCIETAT 1 - FCB 'A' 3

2010-01-17_PARTIDO_FEMENINO_03_.JPGSuperioritat blaugrana en l’enfrontament contra la Reial Societat. Elba va empatar el marcador en la primera meitat, Mari Paz va fabricar l’un a dos gràcies a una passada en profunditat des del mig del camp i, finalment, Lilo va crear l’u a tres definitiu després de superar la línia defensiva.

LLIGA NACIONAL FEMENINA
RCD ESPANYOL 1- FCB 'B' 2
L’equip de Joaquín Querol va dominar en tot moment, tot i l’expulsió en la segona part de Marta Garcia per doble groga. El primer gol va ser obra d’Anna Vilaferrada, que es va lesionar, i les blaugranes van haver d’acabar el partit amb nou jugadores. El segon gol va arribar després de descans i l’u a dos el van efectuar ja en temps de descompte.

LLIGA CADET-JUVENIL FEMENINA
P.R. ST. FELIU LLOBREGAT. 0 - FCB 24

24 gols van marcar les de Carles Tregon davant d’un Sant Feliu molt inferior. La màxima golejadora va ser Blanca, amb set gols, i Maria Soriano en va fer sis. Una bona notícia va ser el debut de Maria Gama, de l’Infantil.

LLIGA INFANTIL-ALEVÍ FEMENINA
FCB 8 - CE SABADELLENC FC 1

2010-03-18_CE_EUROPA_-_FCB_FEMENINO_INFANTIL_001.jpgPartit rodó per a les noies de l’Infantil, que van sortir al camp molt concentrades i amb molta seguretat. Diana Hernández va encetar el marcador al minut 20 i després ja van desfilar els altres set. L’únic gol de les sabadellenques va arribar al minut 50 de penal.
Imatge de la celebració d'un gol del Cadet B, un equip que es va proclamar campió de Lliga a Lleida.

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player

Resultats a l'FCB Escola
Aquests són els resultats dels partits de la Lliga interna de l'FCB Escola jugats el dissabte 10 d’abril entre les 9 del matí i les 14.30 hores. Els noms dels equips corresponen a jugadors i tècnics del FC Barcelona.