Futbol Base- Barça Atlètic

03.04.2010 20:59

Tornen a casa amb un punt (2-2)

El Barça Atlètic ha empatat davant l’Alacant en un partit molt igualat. Els de Luis Enrique s’han avançat dos cops al marcador, però el conjunt alacantí ha sabut reaccionar amb rapidesa.

El tram final de la temporada continua sent intens pel Barça Atlètic, que després de l’empat de la setmana passada davant l’Espanyol, una altra vegada torna a casa amb un punt que posa més emocionant la lluita pels primers llocs.

Efectivitat davant la porteria

Els nois de Luis Enrique han dominat els primers 45 minuts del partit, tant pel que fa a la possessió de la pilota com en les arribades a l’àrea contrària. El primer gol del matx ha arribat en la primera ocasió del Barça davant la porteria al minut 9. Després d’una assistència per l’esquerra de Nolito, Benja ha rematat de cap i ha inaugurat el marcador a favor dels blaugrana. L’Alacant, però, ha aconseguit empatar al minut 24 amb un gol de Jon Uriarte, que ha superat la defensa blaugrana i ha marcat sol davant Olazábal en la primera ocasió clara de l’Alacant.

Sense treva

A la segona part, el partit ha estat més igualat per part dels dos conjunts. La història s’ha repetit pels blaugrana i pocs minuts després del seu inici, Nolito ha tornat a posar el marcador a favor del Barça amb un xut de penal al minut 57, després d’una falta dins l’àrea sobre Benja. L’Alacant ha sabut reaccionar davant el gol en contra i al minut 64, Tomás Ruso ha aprofitat per rematar de cap en una sortida de córner i marcar el segon gol de l’empat.

Tot continua igual

Amb l’empat dels blaugrana i la victòria de l’Ontinyent davant l’Oriola la classificació es manté com la setmana passada. Els de Luis Enrique continuen a la tercera posició amb els mateixos punts que el conjunt valencià en la lluita per mantenir-se en els llocs de play-off.
Fitxa del partit
Alacant, 2
FCB Atlètic, 2

Alacant: Alberto, Oinatz, David Gámiz, Yosu Ibarra, Robert, Ibon, Salero, Tomas Ruso, Forte, Jon Uriarte i Arturo.

FCB Atlètic: Oier, Muniesa, Bartra, Fontàs, Oriol Romeu, Ilie, Elvis (V.Vázquez, min. 62), Sergi Roberto (Edu Oriol, min. 76), Nolito, Luque (Thiago, min. 65) i Benja.
Alacant:

Gols: 0-1 Benja (min 9), 1-1 Jon Uriarte (min 24), Nolito (min 57, penal), Tomás Ruso (min. 64)