Jaume Marcet

Jornada espectacular al planter marcada pel bon futbol i capacitat bartística dels diferents conjunts inferiors del Barça. Dissabte , la FCB Escola va celebrar la tretzena jornada de l’Amistat.

DIVISIÓ HONOR JUVENIL
L’HOSPITALET 3 FC BARCELONA A 5

En un partit molt igualat per part dels dos equips, els de García Pimienta van treballar dur i van aconseguir endur-se la victòria a casa amb un 3 a 5. Tot i que l’Hospitalet es va avançar al marcador al minut 23, els blaugrana es van acabar imposant al marcador final gràcies a un hat- trick de Rochina i a dos gols de Dalmau.

LLIGA NACIONAL JUVENIL
FC BARCELONA B 1 CASTELLDEFELS 1

JUVENIL_B_-CORNELLx_x12x.JPGPartit espès del Juvenil B, que amb prou feines va aconseguir mantenir la imbatibilitat a casa gràcies al gol de cap d'Edu Campabadal al minut 41 de la segona part. Els locals quasi no van crear perill en el primer temps, mentre els grocs van saber explotar al màxim la seva ocasió per posar-se 0-1 al 28 del primer temps, i van saber administrar el resultat gràcies al bon treball defensiu. A la represa, els de Sergi Barjuan van disposar de tres oportunitats clares als primers deu minuts, però poc a poc van tornar a diluïr-se. Després de l'1-1, el partit es va revolucionar i Etock va tenir dues clares opcions que podrien haver capgirat in extremis el marcador.

DIVISIÓ HONOR CADET
EF GAVÀ 0 FCBARCELONA 6

Golejada sense contemplacions del Cadet A a Gavà en un partit jugat el passat dimecres. Els nois de Fran Sánchez no van tenir cap dificultat per imposar la seva enorme superioritat técnica. Els golejadors del matx van ser Dongou, Pol Calvet, Cristian Herrera, Jon, Nando i Ebwelle.

MERCANTIL 1 FC BARCELONA 4

Els nois de Fran Sánchez van donar un pas més per acabar la lliga amb un ple de victòries. Pol Calvet, de penal i Mamadou Sylla van marcar els dos primers gols a la primera meitat. El protagonista del segon període va ser Cristian Herrera, autor de dues dianes.

LLIGA PREFERENT CADET
FC BARCELONA B 4 L’HOSPITALET 0

El vent va ser el gran protagonista del partit dificultant el joc d’ambdós equips. El plantejament atrevit i ofensiu dels riberencs va topar amb un gol matiner de Grimaldo al minut 6. Kaptoum va signar la diana més espectacular amb una canonada imparable. Els dos màxims golejadors del Cadet B, Sandro i Mamadou, van completar la golejada de l’equip de Víctor Sánchez.

DIVISIÓ HONOR INFANTIL
FC BARCELONA A 4 GIMNÀSTIC TARRAGONA 2

L’ Infantil A ha sabut refer-se del cop inicial dels visitants, que es va avançar amb un gol de penal molt aviat. Fran va aconseguir l’empat abans d’arribar a la mitja part. Ja al segon temps Enguene va capgirar el marcador amb dos gols de falta directa. Tony va marcar el quart gol que donava la tranquil•litat. En els últims minuts els blaugranes van encaixar un gol evitable que significava el 4 a 2 definitiu.

LLIGA PREFERENT INFANTIL
ATLÈTIC SEGRE 0 FC BARCELONA B 0

Tot i el resultat final d’empat a 0, el partit dels nois d’Albert Puig ha estat un dels més bonics que es poden veure al futbol base.
El Barça s’ha enfrontat a un Atlètic Segre amb una bona condició física, molt ben situat tàcticament i amb molta qualitat, i això ha fet que el joc estigués en tot moment molt renyit i igualtat. Tot i les nombroses ocasions de gol que han tingut tots dos equips, l’encert no ha estat a favor de cap d’ells i això ha fet que tot i el bon joc, el resultat quedés sentenciat amb empat a 0 en el marcador.

DIVISIÓ HONOR ALEVÍ
FC BARCELONA B 4 GIRONA 1
Excel.lent plantejament d’un Girona que en la primera meitat va ofegar al Barça amb una defensa molt avançada. Els gironins van jugar amb molta ambición però els va faltar punx per a poder resoldre. Poc a poc la qualitat dels blaugrana es va imposar sobretot gràcies al gol de Marc Catón abans del descans. El camerunés Camara va signar un triplet al segon període aprofitant els espais que deixaven els goronins.

LLIGA PREFERENT ALEVÍ
EF TÀRREGA 0 FCBARCELONA B 2

ALEVIN_B_04.JPGGran victòria del Aleví B. En un partit molt marcat pel fort vent que hi havia els blaugranes van realitzar una molt bona primera part. En els primers 30 minuts de partit van realitzar nombroses ocasions de gol i van marxar amb una avantatge de 0 a 2 gràcies als gols de Oriolo busquet i de Carlos.
Al segon temps les forces es van igualar i van ser un partit més igualat. Els nois de Jordi Font van aguantar bé el resultat i es van endur 3 punts molt importants.

LLIGA PREFERENT BENJAMÍ
MERCANTIL 0 FC BARCELONA 4

Un gran gol al minut 8 d’ Oriol des de fora del àrea va obrir el camí del triomf blaugrana. El Benjamí A va fer una gran primera part i Mamadou, en una acció de davanter centre i un altre cop Oriol, al finalitzar una bona jugada de contraatac, van resoldre el partit. Al segon temps, van seguir creant ocasions, però en un partit amb molt de vent no van aconseguir ampliar més el marcador fins que Albert va marcar de falta directa. El Mercantil també va gaudir d’alguna ocasió però el marcador no es va moure més.

FCBARCELONA B 3 GIMNÀSTIC MANRESA 1

Els nois de Xavi Franquesa van lluir el seu millor futbol contra un dels conjunts més potents de la categoria. El Benjamí B blaugrana va exercir un domini total del partit i va marcar les diferències gràcies a l’encert de Miguel(2) i Dani Molina.

2ª DIVISIÓ BENJAMÍ
DON BOSCO 2 FCBARCELONA 8
En un partit molt complicat, davant el tercer classificat de la lliga, el pre-benjamí va donar un cop a sobre de la taula amb una abundant victòria. En una primera part molt ajustada els blaugranes van aconseguir sobreposar-se a la pressió i van aconseguir anar al vestidor amb 1-3 al marcador. Al segon temps els blaugranes van jugar més ràpid la pilota i van aconseguir un resultat molt ampli. Adrià (3), Julian (2), Mamadou (2) i Xavi han estat els golejadors del partit.

LLIGA INFANTIL-ALEVÍ FEMENINA
FC BARCELONA A 14 PALAUTORDERA 0

2010-03-27_FCB_FEMENINO_ALEVIN-INFANTIL_-_PALAUTORDERA_011.jpgVictòria aclaparadora per 14 gols a 0 de les noies de Jordi Ventura contra el Palautordera en l’última jornada de la temporada i amb el triomf de la lliga a les seves mans des del passat cap de setmana. Des del primer minut, les blaugrana van sortit a per totes i van dominar completament el partit. Les golejadores van ser Alba Franco (4), Judit Fernández (2), Patricia Chasson (2), Carla Rivera (2) i Carla Rivera, Paula Reales i Marina Gama amb 1 gol cadascuna.
Imatge d'aquest dissabte en un dels més de tenta partits de la jornada de l'Amistat organitzada per la FCB Escola. Foto: Àlex Caparrós
Jornada de l’Amistat a la FCB Escola
El passat dissabte es va celebrar la tretzena jornada de l’Amistat als camps anexes al Miniestadi i al camp de la Masia. Els equips de la FCB Escola enlloc de jugar la lliga interna de cada setmana van enfrontar-se contra conjunts de diferents clubs de tota Catalunya. La UE Breda va ser el primer equip convidat en el partit inaugural jugat a les 9 del matí. Fins a les sis de la tarda es van arribar a jugar 33 partits de manera interrumpida. El Gimnàstic Manresa, la Bordeta, Roquetenc o La Salle Premià de Mar. L’últim partit va enfrontar a un equip cde la FCB Escola contra un equip de la FCB escola de Fukoka. Com sempre en aquesta jornada, l’esportivitat i la bona rel.lació amb totes les entitats va presidir tots els partidets.