FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

F.Base-B.Atlètic

26.03.2010 19:11

Borràs: “Necessitem l’ajuda del Mini”

Jaume Marcet


El president del Barça Atlètic, Jacint Borràs, demana a l’afició blaugrana que vagi al Miniestadi per donar suport al filial en el derbi d’aquest diumenge. Cada soci disposa de quatre entrades.


Quatre entrades de franc per a cada soci. Com el dia del Sant Andreu, el club ha dissenyat una promoció especial per incentivar la presència d’aficionats blaugrana al Miniestadi en el partit d’aquest diumenge (17 h) entre el Barça Atlètic i l’Espanyol B.

Crida a l’afició

2010-02-13_FCB_ATLETIC_-_UE_SANT_ANDREU_023.jpgAquesta iniciativa pretén afavorir un ambient festiu al Miniestadi. El president del Barça Atlètic, Jacint Borràs, ha volgut fer una crida a l’aficionat culer: “Animo tothom perquè vingui al Mini, ja que ens ajudaran a guanyar i s’ho passaran molt bé; un derbi com el del diumenge s’ha de veure ‘in situ’.”

En els últims partits, les iniciatives del club per augmentar la presència de públic han estat efectives, però el marge de millora encara és gran: “Aquest recinte és molt gran i, si no ve més gent, l’ambient és massa fred i això es contagia als jugadors. Entre tots hem d’afavorir una atmosfera més càlida.”

Descobrir nous talents

Un altre motiu per acudir al Mini és conèixer de prop algunes de les més fermes promeses del planter blaugrana. Borràs confia cegament en la projecció dels nois del filial: “Juguen molt i molt bé i estic convençut que un, dos o tres jugadors com a mínim pujaran algun dia al primer equip; convido a la gent a descobrir-los.”
Borràs: “Necessitem l’ajuda del Mini”
On recollir les entrades
Els socis que vulguin recollir les quatre entrades que el club posa a la seva disposició ho hauran de fer en aquests horaris:

Dissabte, de 9 h a 13.30 h, a les taquilles principals, accés 14.
Dissabte, de 14 h a 19 h, a les taquilles Museu.
Diumenge, de 10 h a 14 h, a les taquilles del Bulevard.

A les taquilles del Miniestadi no es repartiran invitacions en cap moment.


Comparteix a

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana