FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol Base

25.03.2010 11:10

Les dues velocitats del miniderbi

Jaume Marcet


Barça Atlètic i Espanyol B arriben al derbi d’aquest diumenge amb una trajectòria dispar. Mentre el filial blaugrana s’ha assentat en el segon lloc de la classificació, el segon equip blanquiblau lluita per no baixar a Tercera.


Objectius oposats. Uns lluiten per intentar pujar de categoria i els altres per no perdre-la. El Barça Atlètic i l’Espanyol B s’enfronten aquest diumenge en un derbi vital per als interessos de tots dos conjunts.

Diferències notables

2009-11-08_RCDE_-_FCB_ATLETIC_006.JPGLa diferència més evident a l’hora d’analitzar la trajectòria dels dos filials es fa evident fent un cop d’ull a la classificació.

El Barça Atlètic gairabé dobla els punts aconseguits en 30 jornades (58-30) i el diferencial de gols és encara més sensible (53-26). Una altra dada que explica la diferència classificatòria entre ambdós conjunts (segon contra setzè) és la xifra de victòries.

Mentre el Barça Atlètic ha guanyat el 54% dels partits (17), l’Espanyol B només ha sumat els tres punts en el 16% dels partits (5victòries).

Així arriben

L’Espanyol B arriba al Miniestadi després de sumar una ratxa de vuit jornades sense perdre. El problema per els de Perarnau és que en aquest tram només ha sumat dues victòries i la resta (6) han estat empats. De fet, el conjunt blanquiblau ha empatat el 50% dels seus partits (15). Després de superar una ratxa de tres partits sense guanyar, el Barça Atlètic ha recuperat la confiança després de guanyar al camp de la Gramenet.
Les dues velocitats del miniderbi
L’últim derbi al Miniestadi
L’últim derbi de filials al Mini l’hem de trobar en la temporada 2006-07. En aquella campanya Barça B i Espanyol B es van veure les cares a la jornada 10 i el filial espanyolista es va emportar els tres punts (1-2). L’últim triomf blaugrana data de la temporada 2004-05 , en aquell curs el Barça B va superar clarament els blanquiblaus (2-0).


Comparteix a

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana