Futbol Base

22.03.2010 18:31

Primer títol al futbol base

Jaume Marcet

El primer títol del planter l’ha aconseguit l’equip femení de futbol-7 que dirigeix Jordi Ventura. Les noies de L’Infantil-Aleví blaugrana s’han proclamat campiones de lliga una jornada abans del final del campionat.

LLIGA INFANTIL-ALEVÍ FEMENINA
EUROPA 1 FC BARCELONA 0

2010-03-18_CE_EUROPA_-_FCB_FEMENINO_INFANTIL_003.jpgLa primera derrota de la temporada de les noies de Jordi Ventura va arribar el dia que es proclamaven campiones de lliga. Tot i caure al Nou Sardenya, l’infantil-aleví del Barça va assegurar-se el campionat ja que a manca d’una jornada pel final aventatja en tres punts més el goal-average l’equip gracienc. El títol de lliga premia una feina excel.lent de Jordi Ventura, el seu cos técnic i una plantilla de Nimes que han culminat una temporada sensacional.

DIVISIÓ HONOR JUVENIL
FC BARCELONA 2 DAMM 0

El mitjapunta Javi Espinosa i el central Sergi Gómez van marcar la diferència amb els seus gols en un partit amb poques ocasions de gol. El matx, jugat el passat dimecres, va refermar en el primer lloc de la taula al Juvenil A de García Pimienta.

LLIGA PREFERENT CADET
MANRESA 3 FCBARCELONA B 2
Derrota del Cadet B en un partit molt complicat aL camp del Manresa. Tot i així les coses van començar bé ja que Kaptoum va avançar els blaugranes al minut 20. Però l’ alegria va durar ben poc, ja que a la jugada següent els locals aconseguien l’empat. El Cadet B va fer un bon partit i semblava que s’emportaria els 3 punts quan Simon va rematar a gol una jugada de Mamadou a falta de 15 minuts pel final. El Manresa, però, va capgirar el marcador i se’n va endur la victòria amb un gol a l’ últim minut.

DIVISIÓ HONOR INFANTIL
SANT ILDEFONS 1 FCBARCELONA 3
Victòria molt treballada del homes d’Andrés Carrasco. L’equip, que va sortit amb un arriscat 3-4-3 va haver de remuntar un gol inicial dels locals. L’equip no va renunciar al seu estil i va aconseguir empatar abans de anar als vestidors amb un gol de Ramon. I als 10 segons de la represa Tony va posar per davant a l’Infatil A. Més endavant Ramon va signar el definitiu 1 a 3.

LLIGA PREFERENT INFANTIL
FC BARCELONA B 3 - EF GAVÀ 1

2009-09-05_FCB_INFANTIL_B_-_MANRESA_008.JPGUn xut enverinat des de fora l'àrea del gavanenc Alejandro als 20 segons de partit es va convertir en el 0-1. El gol visitant es va convertir en un perfecte punt d'inflexió pels nois d'Albert Puig, que van crear fins nou ocasions clares de gol en el primer temps, de les quals sis les va tenir Alexis Meva. Seu va ser l'empat al minut 30, amb un perfecte cop de cap dins l'àrea a centre de Josimar. A la segona meitat, el mateix Alexis (5') i Juanma (20') van acabar de capgirar el resultat. La bona actuació del porter visitant Marc Gironès va impedir un marcador més abultat. La setmana vinent arriba el decisiu Atlètic Segre-Barça, que pot decidir qui serà el campió del grup.

SUPERLLIGA FEMENINA
LLEVANT 0 – 0 FC BARCELONA A
El Femení A no va saber guanyar un partit que podria haver resolt fàcilment si hagués aprofitat les nombroses ocasions de les que va gaudir. Les blaugranes van controlar el partit en tot moment i no van patir cap ensurt en defensa, però la manca de punteria va fer que no aconseguissin els tres punts.

LLIGA NACIONAL FEMENINA
FCBARCELONA B 9 – 1 POLVORITENSE

2009-10-18_FEMENINO_NACIONAL_03.JPGVictòria molt còmode del segon equip femení blaugrana. Les blaugranes van controlar el partit en tot moment i els tres punts no van perillar en cap moment. El femení B ja va arribar amb un clar 6 a 0 al descans i va ser al inici de la segona part quan les visitants van aconseguir el gol del honor. Les golejadores del partit van ser: Olga (3) Nerea (3) Sheila, Miriam i l’Aina.

LLIGA CADET-JUVENIL
S. ANDREU DE LA BARCA 0 FC BARCELONA 18

Nova golejada sense història de les noies de Carles Tregón. Maria Soriano va ser la màxima golejadora del matx amb sis dianes. Blanca (4) , Laura (3), Anna Alcocer (2), Anna Ramos, Mónica i Carla van completar la golejada.

Imatge de l'últim partit de lliga de l'infantil-aleví al Nou Sardenya. Fotos: Àlex Caparrós i Miguel Ruiz/FCB
Pluja de gols en els equips alevins i benjamins
ALEVÍ A
Torneig F-7 Ciutat de Burriana

L’Aleví A va aconseguir finalitzar en quarta posició en un torneig de molt nivell, on van participat equips com el Inter de Milà, Liverpool, Espanyol o Vila-real.El botxí dels blaugranes ha estat l’Inter de Milà, que ha derrotat per 3 a 1 l’equip blaugrana. Ja en la lluita pel tercer lloc, el Vila-real ha superat l’Aleví A per 4 a 2. El campió del torneig ha estat l’ Atlético de Madrid.

LLIGA PREFERENT ALEVÍ
FC BARCELONA B 2 - EF GAVÀ 1

L'Aleví B va entrar més fred al partit que no pas el seu rival. D'això se'n va aprofitar l'equip baixllobregatí per avançar-se amb un gran gol de falta des de fora de l'àrea fet per Pedrosa als 7 minuts. Fins al minut 18 no va arribar la primera ocasió de marcar dels de Jordi Font, i l'empat el va aconseguir al minut 25 el davanter Juan Fernández, després d'una brillant acció i assistència dins l'àrea d'Oriol Busquets. Al segon temps, de nou Juan va decantar la balança als 8 minuts. L'equip blau grana no va sentir-se còmode en cap moment a causa del bon pressing exercit pel seu rival. Potser per això, el duel va estar caracteritzat per les poques arribades amb perill a les àrees.

LLIGA PREFERENT BENJAMÍ
FC BARCELONA A 6 PB SANT CELONI 2
En la primera meitat , la Penya blaugrana de Sant Celoni va oferir una gran resistència amb un futbol directe molt incòmode per a l’equip de Xavi Ferrando. El visitant Roger va marcar els dos gols del seu equip. En aquest primer període, el Benjamí A blaugrana va marcar tres gols, obra de Mamadou, Miguel i Dani,. En la segona meitat, la superioritat dels blaugranes va traslladar-se al marcador gràcies als gols de Nico en pròpia porta, Marc Samper i Alejandro.
IGUALADA 2 FC BARCELONA B 0

L’equip de Xavi Franquesa no va poder mantenior la bona ratxa de victòries a l’Estadi Les comes. Els igualadins van fer un partit molt pràctic i el benjamí B blaugrana va pagar molt cara la seva incapacitat per transformar en gol les ocasions creades.

2ª DIVISIÓ BENJAMÍ
FC BARCELONA 9 PE MANIGUA 3

En el primer temps, la diferència entre el primer i cuer de la categoria es va veure reflectida amb el resultat, un 5-0 contundent. En el segon període, el partit es va convertir en un intercanvi de cops on els blaugranes van encaixar tres dianes. Per l’equip de Jordi Puig van marcar Iván Torreblanca (3), Mamadou(2), Roger (2), Albert Garrido i Aitor López.