F.Base-B.Atlètic

21.03.2010 15:42

Tres punts d’or (1-2)

Jaume Marcet

El Barça Atlètic ha guanyat al camp La Grama en un partit molt intens. Elvis i Benja han marcat per als de Luis Enrique. El filial només ha patit a partir del minut 88 amb el gol d’Óscar.

Victòria de mèrit i molt valuosa del Barça Atlètic a Can Peixeuet. El filial blaugrana ha guanyat en un camp molt complicat i trenca amb una ratxa de tres partits sense vèncer.

Oportunitats blaugrana

El joc en el primer temps ha estat molt equilibrat, amb constants alternatives. La diferència ha estat en la perillositat de les aproximacions. Mentre els colomencs no eren capaços de generar oportunitats clares, tot i la insistència de Pedro, el Barça Atlètic ha enviat dues pilotes a la fusta. Soriano, al minut 10, i Espasandín, al minut 33, han rematat al pal. Al minut 34 Benja no ha pogut culminar en gol un contracop fulminant del Barça Atlètic.

Arriben els gols

TM241009_x26x.JPGLa insistència blaugrana ha rebut el seu premi en dos moments psicològics. Just abans del descans, al minut 42, Elvis ha rematat de cap a la xarxa un córner que havia centrat Rueda i pentinat Soriano. Quan només s’havia jugat un minut del segon període, Benja ha signat el 0-2 en una jugada col•lectiva fantàstica. Elvis la toca per a Sergi Roberto i el reusenc s’inventa una passada en profunditat que Benja transforma en un xut creuat.

Domini del filial i reacció local

Amb el segon gol, el Barça Atlètic ha viscut el seu millor tram amb un control total del partit. Rueda, al minut 57, ha estat a prop de marcar el tercer gol. Poc a poc, La Grama ha anat refent-se i en els últims 20 minuts els colomencs han jugat molt millor.
El porter blaugrana Rubén Miño ha estat determinant en aquesta fase del partit, ja que amb les seves aturades ha salvat dos gols cantats de Pedro.
L’equip de Piti Belmonte ha aconseguit marcar a dos minuts per al final. Després d’una sèrie de refusos, Raúl ha assistit Óscar, que ha marcat un gol que donava emoció al matx.
La Grama ho ha intentat fins al final, però l’ocasió més clara l’ha tingut el Barça Atlètic amb un contracop conduït per Sergi Roberto.