F. Base

15.03.2010 18:48

Líders des del Juvenil A fins a l’Infantil A

Jaume Marcet

Els cinc principals equips del futbol base blaugrana encapçalen les seves Lligues. El gran cop d’efecte de la jornada l’ha donat el Juvenil A, que ha superat l’Espanyol en la classificació.

DIVISIÓ D'HONOR JUVENIL
FC BARCELONA 2- SAN FRANCISCO 0

El San Francisco va aconseguir finalitzar la primera part sense encaixar cap gol. Els balears van tancar-se tan bé que els de García Pimienta van trigar 43 minuts a xutar amb perill. En la segona meitat, Espinosa, amb un xut ras, i Oriol Romeu, que va rematar una centrada de Martí, van decidir el matx. La derrota de l’Espanyol al camp del Girona torna a situar al Juvenil A blaugrana com a líder en solitari de la classificació.

LLIGA NACIONAL JUVENIL
REUS 1 FC BARCELONA B 2

2009-11-01_FCB_JUVENIL_B_-_REUS_013.JPGPartit complicat per als nois de Sergi Barjuan, que ha vist com el seu rival es tancava darrere i dificultava el joc. Tot i així, els blaugranes han aconseguit tenir algunes ocasions de gol en la primera part, i ja en la segona, Gio estrenava el marcador. El Reus no s’ha fet esperar i deu minuts més tard empatava el partit. Ja en el temps de descompte, els blaugranes han aconseguit la victòria amb un altre gol de Gio al minut 47. El partit ha acabat amb l’expulsió de Mauro per doble targeta groga.

DIVISIÓ HONOR CADET
EUROPA 1- FC BARCELONA 5

Victòria més complicada del que indica el resultat. La primera part va ser molt igualada, però els gols de Cristian Herrera i Pol Roigé en aquest període van ser decisius. Els graciencs van escurçar diferències amb l’1-2, però de seguida va marcar Dongou. El resultat el van arrodonir Aitor i Sylla.

LLIGA PREFERENT CADET
FC BARCELONA 3- BELLVITGE A 0
Victòria treballada a casa del grup de Víctor Sánchez. En la primera part, el Barça es va trobar amb problemes per arribar a la porteria del rival i va marxar al vestidor amb el marcador inicial tot i que va guadir de bones ocasions. En el segon temps, però, els blaugrana van ser més ràpids amb la pilota i Keita, Iu Ranera i Mamadou Tounkara van marcar els 3 gols del triomf.

DIVISIÓ HONOR INFANTIL
FC BARCELONA 7 - VILASSAR DE MAR 0

2010-03-06_CF_DAMM_-_FCB_INFANTIL_A_013.jpgPartit molt còmode per a l’Infantil A que va controlar en tot moment el joc i el resultat. En la primera part es va arribar amb un 3 a 0 gràcies als gols de Carlos, Enguene i un gol en pròpia porteria. En el segon temps, els blaugranes no es van relaxar i van aconseguir anotar més gols. Ramon, Fran, Marc Gual i Tony van signar el 7 a 0 definitiu. El protagonista, però, va ser Adama, autor de quatre assistències de gol. Amb aquest resultat, l’equip d'Andrés Carrasco continua sent líder destacat.

LLIGA PREFERENT INFANTIL
BARRI STES. CREUS A 2 - FC BARCELONA 5

Gran partit dels nois d’Albert Puig a Reus. Tot i que van tornar a encaixar dos gols a pilota aturada, el seu joc ofensiu va ser brillant. El talent dels migcampistes Roger, Josi i Ferran va ser clau per  poder generar futbol, però la contundència va anar a càrrec d’Stephane 82) i Alexis (3), els golejadors del matx.

DIVISIÓ D'HONOR ALEVÍ
FC BARCELONA 1-ESPANYOL 1
Just repartiment de punts en el derbi d’alevins. L’Espanyol va començar millor i es va avançar en el marcador amb un gol de falta de Juli. Els nois de Sergi Milà van merèixer l’empat abans del descans, però el porter Ayoub va estar esplèndid i va aturar tots els xuts del Barça. La insistència blaugrana va tenir el seu premi al minut 15 del segon temps, Olmo va iniciar una jugada i després d’una sèrie de refusos va poder marcar. El porter blaugrana Joan va salvar un xut a boca de canó d’Ibrahima amb una aturada genial. El Barça es manté líder amb els mateixos punts que l’Espanyol, però amb un partit menys que els blanc-i-blaus.

LLIGA PREFERENT ALEVÍ
ESCOLA FUTBOL VALLS A 1 - FC BARCELONA 0

Derrota injusta dels nois de Jordi Font. Al minut 10 del partit un gol en pròpia porteria de Busquets va decidir el matx. A poc a poc, l’Aleví B blaugrana va reaccionar i durant tota la segona meitat va fer mérits per, al menys, empatar l’enfrontament.

DIVISÓ D’HONOR BENJAMÍ
GRANOLLERS 0 – FC BARCELONA 5
Els nois de Xavier Ferrando van aconseguir la victòria al camp del Granollers per 0-5, en un partit on els blaugranes van fer un bon joc d’equip marcat per jugades i tocs ràpids. Ja al minut 12 de la primera part, Oriol va marcar el primer gol blaugrana. Els altres gols no es van fer esperar I als minuts 20 i 22 el Barça va marcar dos gols de falta directa.
En la segona part, Alejandro i Joan Gual van signar el quart i el cinquè.

LLIGA PREFERENT BENJAMÍ
FC BARCELONA 4- VILADECANS A 1

Tot i que va ser superior durant tot el partit, el Barça no va començar amb bon peu i va encaixar el primer gol del matx per part del Viladecans. Els de Xavi Franquesa, però, van empatar abans que finalitzés la primera part amb un gol de Nil Fabregó. El domini absolut del conjunt blaugranen va fer que en la segona part Sergi, Adrià i Guille col·loquéssin en el marcador el 4 a 1 definitiu.

2A DIVISIÓ BENJAMÍ
BADALONA 3 FC BARCELONA 4

El Barça va sumar els 3 punts enfront del Badalona a fora de casa, ja que va guanyar per 4 gols a 3. En un camp força petit, l’equip badaloní va pressionar sobre uns blaugrana fluixos. Tot i això, els nois de Jordi Puig van marcar tres gols en els últims deu minuts de la primera part. En la segona part, el conjunt blaugrana va saber controlar més el partit i va marcar el quart gol. Julián i Albert van ser els golejadors blaugrana amb dos gols cadascun. El Badalona no va afluixar i va col·locar l’esfèrica al fons de la xarxa tres vegades.
La jornada al futbol femení
SUPERLLIGA FEMENINA
RAYO VALLECANO 4- FC BARCELONA 1

Nova derrota de l’equip de Xavi Llorens, tot i que els dos equips van gaudir de les mateixes ocasions de gol. El Rayo es va avançar en el marcador a la primera part amb dos gols. Melanie va marcar l’únic gol per a les blaugranes abans de la mitja part. Ja als segons 45 mintus, les de Vallecas van marcar el tercer arran d’un contraatac. En el temps de descompte, una errada defensiva de les blaugrana va propiciar el quart gol del rival. Segons l’entrenador del Barça, “l'equip podria haver guanyat, però la qualitat i la definició de les jugadores del Rayo ha marcat la diferència”.

LLIGA NACIONAL FEMENINA
EUROPA 0- FC BARCELONA 2

Miriam i Zaira van desnivellar un partit que va poder acabar amb un resultat molt més contundent. L’Europa només va apropar-se en jugades d’estratègia, però les noies de Joaquim Querol van controlar la situació en tot moment.

FEMENÍ JUVENIL-CADET
FC BARCELONA 14- ESPARREGUERA 0

Nova golejada de l’equip de Carlos Tregón. La superioritat, les blaugranes la van traslladar al marcador: Blanca(5), Carla (2), Nina(2), Mar, Claudia, Laura i Carola.

LLIGA FEMENINA INFANTIL-ALEVINA
IGUALADA- FC BARCELONA
L’equip de Jordi Ventura pot proclamar-se aquest dijous campió de Lliga si aconsegueix puntuar al camp de l’Europa. Judith (2), Marta i Alba van ser les golejadores blaugranes del partit. El millor joc blaugrana va arribar en els últims deu minuts del partit.