F. Base-B. Atlètic

27.02.2010 21:00

Volen dos punts a l’últim minut (1-1)

El Barça Atlètic ha empatat a un gol contra el Logronyès, en un partit en què els blaugrana han lluitat davant un rival molt tancat. Quan la victòria ja era coll avall pels de Luis Enrique, el Logronyès ha marcat el gol de l’empat a l’ultim minut.

El plantejament tàctic del Logronyès, amb les línies molt juntes i una barrera defensiva sòlida i tancada, ha dificultat el desenvolupament del joc dels de Luis Enrique durant els primers 45 minuts del partit que, a mesura que avançaven els minuts, eren més conscients que la victòria no seria fàcil. Tot i així, el conjunt blaugrana ha gaudit d’ocasions clares de gol, però ha hagut de marxar al vestidor conformant-se amb el resultat inicial de 0 a 0.

Soriano torna a marcar

2010-02-27_FCB_ATLETIC_-_LOGRONYES_003.jpgEl partit ha canviat amb el golàs de l’efectiu golejador Jonathan Soriano, després d’una combinació entre Thiago Alcántara i Víctor Vázquez, que ha culminat amb una passada entre línies a l’exjugador de l’Espanyol. Soriano, un cop més, ha sabut posar la cirereta final a una bona jugada amb un xut potent que ha acabat en gol.

La història es repeteix

Quan quedava un minut per al final, s’ha repetit la mateixa història que en els partits del Sant Andreu i el Sabadell. Una jugada de perill del contrari combinada amb una cadena d’errors del Barça ha acabat amb l’esfèrica al fons de la porteria blaugrana. En aquest cas, ha estat Cervero l’encarregat de marcar el gol, amb la qual cosa ha arrancat dos punts als nois de Luis Enrique.