F. Base-B. Atlètic

21.02.2010 20:24

Cop de geni a la Nova Creu Alta (2-3)

El Barça Atlètic ha aconseguit la victòria a Sabadell amb un gol de Soriano i dos de Nolito en la segona part. Malgrat una primera part que ha costat, els blaugranes no s’han rendit i han aconseguit remuntar el resultat.

D’aquesta manera, els nois de Luis Enrique mantenen el seu segon lloc en la classificació a 9 punts del líder, el Sant Andreu, al qual van guanyar la setmana passada per 2-1.
Tot i enfrontar-se a un Sabadell que ha mostrat molta resistència durant la primera part, el Barça Atlètic ha sabut remuntar el partit que el Sabadell havia començat guanyant al minut 6 .

Una primera part previsible

2010-02-21_PARTIDO_10.JPGEls barcelonistes han patit força durant la primera part, ja que el Sabadell s’ha avançat en el marcador amb un gol molt matiner de Joel al minut 6, que ha anat acompanyat d’un evident tancament dels sabadellencs.
Aquest plantejament local ha impedit que el Barça marqués, malgrat les dues clares ocasions de Nolito i Soriano que mereixien acabar en gol.

Aquesta primera part ha estat protagonitzada per un filial que buscava en tot moment l’empat i que no s’ha rendit malgrat que no trobava forats per superar la barrera defensiva dels sabadellencs.

Segona part, el despertar blaugrana

2010-02-21_PARTIDO_12.JPGAmb l’entrada de Vázquez i Muniesa al descans, els de Luis Enrique han guanyat en fluidesa.

Durant la segona part, el Barça ha despertat i ha aconseguit mostrar un joc molt més efectiu basat en xuts ràpids, molta clarividència i un atac constant. Aquest bon joc ha culminat amb l’arribada del primer gol blaugrana del partit, firmat per Soriano al minut 52.

Després d’aconseguir l’empat, el filial ha perdut el control total durant uns 15 minuts, temps que el Sabadell ha volgut exprimir al màxim fent aproximacions i avisos que no han arribat a convertir-se en ocasió clara de gol.

Els de Luis Enrique s’han posat les piles de nou i han mostrat la seva millor cara, recompensada amb dos gols de Nolito al minut 85 i 91. El Sabadell de David Pirri no ha volgut rendir-se i ha marcat un gol, obra de Juvenal, ja en temps de descompte, que amb prou feines ha captat l’atenció d’un Barça que ja havia sentenciat la victòria.

Moment en el qual Nolito fa el seu gol. Fotos: Miguel Ruiz - FCB.