FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol Base

19.02.2010 15:18

Rècord de retransmissions a Barça TV

Jaume Marcet


Barça TV oferirà aquest cap de setmana sis partits en directe dels equips de les categories inferiors del club. Aquesta xifra és la més alta de la història d’aquesta televisió.


L’aposta de Barça TV pel futbol base es fa més evident que mai aquest cap de setmana. El canal de televisió del Barça oferirà entre les dotze del migdia de dissabte i les set de la tarda de diumenge més de vuit hores en directe de futbol base.

2010-01-23_DESPLIEGUE_INFORMATIVO_FUTBOL_BASE_025.jpgTant dissabte com diumenge, els espectadors de Barça TV podran veure tres partits dels equips del planter en un esforç de la televisió del club per oferir les evolucions dels equips de la base als aficionats blaugrana.

Del Cadet A al Barça Atlètic

2010-01-23_DESPLIEGUE_INFORMATIVO_FUTBOL_BASE_014.jpgEl festival de retransmissions s’iniciarà aquest dissabte, a les 12 hores, amb el partit del Cadet A contra el Barri Santes Creus i finalitzarà el diumenge, a les 7 de la tarda, quan acabi el Sabadell-Barça Atlètic. Entre aquests dos partits, els espectadors de Barça TV podran seguir les evolucions de l’Aleví B, l’Infantil B, el Benjamí B i el Juvenil B.

Dilluns, ‘Promeses’

A més d’aquestes retransmissions, el futbol base té un espai setmanal a Barça TV amb el programa ‘Promeses’, que s’emet cada dilluns a les 21 hores. En aquest espai de mitja hora hi tenen cabuda les millors imatges del cap de setmana, amb els millors gols, anècdotes, declaracions i reportatges dels equips i jugadors del planter blaugrana.
Fotos: Àlex Caparrós
Fotos: Àlex Caparrós
Els horaris dels sis partits
Dissabte 20
12 h Cadet A-Barri Santes Creus (camp 7 C. Esportiva)
16 h Aleví B-Bordeta (camp 8 C. Esportiva)
17.30 h Infantil B-Lleida (camp 8 C. Esportiva)

Diumenge 21
10 h Benjamí B-Vilanova (camp 6 C. Esportiva)
12 h Juvenil B-Tortosa (camp 7 C. Esportiva)
17 h Sabadell-Barça Atlètic (Nova Creu Alta)


Comparteix a

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana