FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol Base

17.02.2010 11:08

Dalmau, sobre el primer equip: “Treballen com alevins”

Jaume Marcet


Albert Dalmau ha viscut les últimes dues setmanes més intenses de la seva vida. El lateral de Sils s’ha entrenat de dilluns a divendres amb el primer equip i ha jugat el cap de setmana amb el Juvenil A.


Durant la setmana ha compartit vestidor amb Messi, Xavi, Iniesta i Pep Guardiola. I al cap de setmana ha conviscut i jugat amb Balliu, Terrón o Espinosa, a les ordres de García Pimienta.

Experiència enriquidora

Dalmau3_entrev.jpgDalmau ha viscut a mig camí entre els seus companys de generació del Juvenil A i el vestidor del millor equip del món amb naturalitat i sense perdre el món de vista. El gironí només fa lectures positives de la seva situació.

En un reportatge del programa ‘Promeses’ de Barça TV ho explicava així: “Anar amb el primer equip, tot i que després quedi fora de la convocatòria, és bo. En aquestes dues setmanes he après moltíssim”.

Entrenar dues setmanes a les ordres de Guardiola ha estat com un curset accelerat de futbol per a Dalmau: “He après molts moviments tàctics, a jugar més ràpidament. El ritme en els entrenaments del primer equip és superior. Guardiola m’ha dit que faci el que sé fer i sobretot que treballi, que no pari de treballar, ja sigui amb el primer equip, el Barça Atlètic, el Juvenil A o el B”.

Relació amb els jugadors

2010-02-11_ENTRENO_11.JPG“Tots m’han acollit molt bé, però haig de reconèixer que les sensacions amb els jugadors del planter són especials”. Dalmau confessa: “Els que han viscut la meva situació, de jugar als equips base, saben què sent un jugador com jo”.

Després d’entrenar-se dues setmanes amb el primer equip, el que més ha sorprès l’Albert de l’equip de les sis copes és l’actitud dels jugadors en la feina diària: “Semblen gent normal, com podem ser els juvenils; s’ho passen bé, treballen i sembla mentida que hagin guanyat sis títols, ja que s’esforcen com si fossin alevins”.
Dalmau, sobre el primer equip: “Treballen com alevins”
Com el veu García Pimienta
L’entrenador de Dalmau al Juvenil A destaca la naturalitat amb què el de Sils conviu amb els canvis d’equip: “Tinc la sort de coneixe’l bé, és la tercera temporada consecutiva que sóc el seu entrenador. Ell és conscient que és un jugador de la plantilla del Juvenil A i que tot el que vingui és un premi afegit”.


Comparteix a

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana