Futbol femení

13.02.2010 16:15

Un derbi per oblidar (4-0)

El Femení A blaugrana ha caigut al camp de l’Espanyol en un partit espès de les noies de Xavi Llorens, que no han mostrat el caràcter i l’actitud necessaris per guanyar.

Després de la contundent victòria de l’última jornada davant la Reial Societat, el conjunt blaugrana se’n va a casa havent rebut un cop dur després d’encaixar quatre gols per part del líder. El Barça baixa un lloc i se situa quart a la taula, empatat amb l’Atlètic de Madrid, tercer classificat.

Primer part esperançadora

2009-08-08_TORNEIG_HISTORICS_FEMENI_007.JPGTot i que les arribades a l’àrea del conjunt blanc-i-blau i les ocasions de gol han estat més aviat escasses, durant la primera part semblava que les blaugrana podien optar a marcar el primer gol del matx. Aviat, però, la jugadora de l’Espanyol, Miriam, ha aprofitat una errada defensiva del Barça i ha inaugurat el marcador de les locals (1-0).

Sentència en sis minuts

Al segon temps, les noies de Xavi Llorens han sortit conscients que el marcador es podia remuntar, però el baix rendiment de la davantera blaugrana i un migcamp desbordat han facilitat el joc d’un Espanyol molt ficat en el partit. El conjunt líder de la Superlliga s’ha encarregat de sentenciar el resultat en només sis minuts, amb gols de Sílvia Messeguer (2-0), Vero (3-0) i Marta Torrejón (4-0).
Victòria i empat als juvenils
JUVENIL A, 4- UE CORNELLÀ, 0
Victòria merescuda dels nois de García Pimienta per 4 gols a 0 amb un joc perfecte. Al minut 3, Riverola ha inaugurat el marcador i ja porta nou partits consecutius marcant gols. Rochina al minut 39 (2-0) i Terrón al minut 45 (3-0) han deixat pràcticament sentenciat el partit. Al minut 70, Rochina ha fet el quart.

FUNDACIÓ PRIVADA ESP. MATARÓ, 0- JUVENIL B, 0
Als nois de Sergi Barjuan se’ls ha escapat dos punts davant d’un Mataró que durant tot el partit ha estat tancat al darrere. El Barça ha tingut ocasions clares de gol, sobretot a la segona part.