F. Base - Barça Atlètic

13.02.2010 18:25

Exhibició davant del líder (2-1)

El Barça Atlètic s’ha endut la victòria contra el Sant Andreu gràcies a dos gols de Joanathan Soriano a la primera part. L’equip de Luis Enrique ha dominat clarament durant tot el partit.

2010-02-13_FCB_ATLETIC_-_UE_SANT_ANDREU_007.jpgDesprés de la golejada al Gavà del 31 de gener (5-0), el Barça Atlètic va ensopegar a Dénia (1-0) la setmana passada, però aquest dissabte no ha volgut fallar al Miniestadi. Davant d’un Sant Andreu en ratxa, els blaugranes han vençut els líders i s’apropen al capdamunt de la classificació.

Els barcelonistes han tingut una primera part excel·lent. L’enfrontament ha començat amb ritme i ocasions de tots dos equips als primers instants, però els jugadors del Barça han batut la porteria del Sant Andreu i han tancat la primera meitat amb un avantatge de dos gols fruit de Soriano.

Una primera part per emmarcar

2010-02-13_FCB_ATLETIC_-_UE_SANT_ANDREU_005.jpgAmb ganes i ambició. Així és com ha començat el Barça Atlètic el partit contra el Sant Andreu aquesta tarda. Els nois de Luis Enrique no han fallat a l’afició, que els animava des de les graderies del Miniestadi, i han ofert una primera part farcida d’ocasions de gol i que ha acabat amb dues dianes d’un Jonatan Soriano encertat.

El Sant Andreu també ha tingut oportunitats, com ara una rematada al minut 9, que ha posat a prova l’atenció de Miño, que ha aturat el xut sense problemes. L’equip visitant ha lluitat pel control de la pilota i ha jugat a l’atac, però la defensa blaugrana no els ha permès acostar-se fàcilment a la porteria local.

Jonathan Soriano posa els gols

2010-02-13_FCB_ATLETIC_-_UE_SANT_ANDREU_022.jpgEl gol ha arribat poc després de començar el partit i ha donat ànims als jugadors blaugranes. Després que Rueda disposés d’una claríssima ocasió amb un xut des de fora de l’àrea tot just començar el joc, Soriano ha rematat una pilota de Sergi Roberto que ha anat directament entre els tres pals. Els de casa s’han reforçat en confiança i seguretat i han seguit creant ocasions, com ara el xut de Nolito, que ha anat al pal un minut després.

El segon gol també ha arribat de la mà de Soriano. El porter blaugrana Miño ha refusat un córner rival, i Soriano ha conduït l’esfèrica fins a l’altra banda del camp, combinant-la amb Nolito, que finalment l'ha rematat dins la porteria contrària. Una gran jugada i una nova mostra del gran nivell del filial del Barça.

Amb el marcador resolt, Marcos ha marcat pel Sant Andreu en el temps de descompte (2-1). En els últims segons de partit el Sant Andreu podria haver marcat el segon, però una aturada de Miño ha evitat l’empat.
Jonathan Soriano celebra un dels dos gols fets al Miniestadi. Fotos: Àlex Caparrós - FCB