FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

F.Base-B.Atlètic

11.02.2010 15:33

Quatre anys de la mà del Sant Andreu

Jaume Marcet


Les trajectòries del Barça Atlètic i el Sant Andreu de les últimes quatre temporades són molt similars. Tots dos equips han baixat i ascendit de categoria plegats i ara mateix comparteixen els llocs de privilegi de la classificació.


Com dues gotes d’aigua. Des de la temporada 2006/07 les trajectòries del segon equip blaugrana i del Sant Andreu són estranyament semblants.

Tots dos equips semblen destinats a lluitar pels mateixos objectius amb resultats gairebé paral•lels. Del descens a l’ascens passant per la lluita per pujar de nou.

2006/07 Descens a Tercera

qm3d3173.jpgTemporada per oblidar per a tots dos equips. Durant tot el curs 2006/07 el Barça B i el Sant Andreu no van poder fugir dels últims llocs de la classificació i van acabar perdent la categoria. Els andreuencs van acabar en 17a posició, amb 45 punts, mentre que els de Quique Costas van acabar penúltims, amb 37 punts. Tot i que el filial blaugrana va perdre la categoria, d’aquella plantilla van pujar al primer equip Bojan i Giovani.

2007/08 Ascens a Segona B

barxa_b-standreu_x4x.jpgNatxo González i Pep Guardiola van agafar les regnes del Sant Andreu i Barça Atlètic i el rendiment de tots dos conjunts va ser òptim. Líder durant bona part del campionat, el conjunt andreuenc va acabar segon del grup cinquè de Tercera amb 82 punts, només un menys que el filial blaugrana, que es va proclamar campió. A la fase d’ascens els dos equips van assolir l’objectiu de tornar a la Segona B.

2008/09 Lluita pel play-off

sant_andreu-fcb_atletic_x5x.jpgEn l’any del retorn a la Segona B ni el Barça Atlètic ni el Sant Andreu van conformar-se a consolidar-se a la categoria. Tots dos van lluitar pels llocs capdavanters i van arribar a l’última jornada de Lliga amb opcions de jugar el play-off. El Barça Atlètic finalment va acabar cinquè amb 60 punts mentre que el Sant Andreu, amb 62 punts, va finalitzar tercer. Els de Natxo González van ser eliminats a la fase d’ascens sense poder pujar de categoria per segona temporada consecutiva.

2009/10 Posicions de privilegi

2009-09-27_SANT_ANDREU_-_FCB_ATLETIC_006.JPGEl Sant Andreu i Barça Atlètic, amb el permís del Benidorm, marquen aquesta temporada la pauta al grup tercer de la Segona B. Els andreuencs només han perdut un partit i després de 24 jornades sumen 59 punts, tres menys que els que van aconseguir en tota la Lliga passada. Quan encara falten 14 jornades de Lliga, els de Natxo González han sumat només tres punts menys que en tota la Lliga passada. El Barça Atlètic, per la seva banda, ha perdut el segon lloc de la taula després de perdre a Dénia, però els de Luis Enrique sumen deu jornades consecutives en zona de play-off. A més, amb 47 punts, sumen dotze punts més dels que tenien en aquest tram de la campanya anterior.
Quatre anys de la mà del Sant Andreu
Els enfrontaments directes

Aquests són els resultats en els duels entre el Barça Atlètic i el Sant Andreu en les últimes quatre temporades.

2006/07 (2a Divisió B)
Sant Andreu, 1 Barça B, 0
Barça B, 3 - Sant Andreu, 0

2007/08 (3a Divisió)
Sant Andreu, 0 - Barça B, 1
Barça B, 1 - Sant Andreu, 1

2008/09 (2a Divisió B )
Sant Andreu, 1 - Barça Atlètic, 0
Barça Atlètic, 1 - Sant Andreu, 1

2009/10 (2a Divisió B)
Sant Andreu, 3 - Barça Atlètic, 2

Una xifra que exemplifica la trajectòria paral•lela de tots dos equips són els gols que Barça Atlètic i Sant Andreu han sumat a la Lliga en aquestes quatre temporades. El Sant Andreu n’ha marcat 199 i el Barça Atlètic n’ha fet 197.


Comparteix a

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana