F.Base-B.Atlètic

07.02.2010 20:02

Derrota enganyosa (1-0)

El Barça Atlètic ha perdut a Dénia després d’encaixar un gol en els primers instants del matx. Els de Luis enrique han portat les regnes del partit, però els locals han sabut defensar aquest avantatge matiner.

El Barça Atlètic arribarà al partit d’aquest dissabte contra el líder amb 12 punts de desavantatge. La derrota blaugrana a Dénia combinada amb el triomf del Sant Andreu davant el Badalona (2-1) ofereixen un marge important a l’equip de Natxo González.
El filial blaugrana és ara tercer amb 47 punts, un punt menys que el Benidorm, ara segon classificat.

Gol matiner

El Dénia ha començat el partit molt fort i, amb només sis minuts, ja s’ha avançat gràcies a l’encert de Borja, que ha superat el porter blaugrana Oier Olazábal amb un xut creuat imparable. Soriano ha tingut l’opció d’empatar, però l’àrbitre ha anul•lat el gol, ja que el davanter del filial havia rematat amb la mà.

Reacció blaugrana

TM241009_x22x.JPGDesprés d’un primer quart d’hora de millor joc local, el Barça Atlètic ha controlat la pilota i la situació i ha generat bones ocasions, però no ha pogut marcar. El gran protagonista del matx en l’última mitja hora del primer temps ha estat el porter Vidal, que s’ha lluït davant els xuts perillosos de Nolito, Sergi Roberto i Elvis.

Segona part complicada

En la segona meitat, i amb l’entrada de Thiago i Jonathan, els de Luis Enrique han insistit a l’hora de cercar l’empat, però s’han trobat amb un Dénia molt ben situat i que en cap moment ha deixat espais per al joc tècnic del filial.

Una ocasió de Marc Bartra ha estat l’oportunitat més clara d’un Barça Atlètic que no s’ha donat mai per vençut, tot i que els seus intents mai han fructificat en gol.

L’àrbitre ha hagut d’afegir set minuts de temps més a causa de les constants interrupcions que han provocat els jugadors del Dénia amb la intenció d’esgarrapar segons al cronòmetre.