Futbol Femení

07.02.2010 18:30

Joc convincent abans del gran derbi (4-0)

Jaume Marcet

El Femení A blaugrana no ha donat opcions a la Reial Societat, en un partit molt complet de les noies de Xavi Llorens. Marta Cubí (2), Laura Gómez i Marta Unzué han estat les golejadores del matx.

L’òptim rendiment de les noies de Xavi Llorens ha facilitat un triomf sense concessions contra una Reial Societat molt defensiva i amb escàs poder ofensiu. El Barça es consolida al tercer lloc del grup A de la Superlliga una setmana abans de jugar al camp del líder, l’Espanyol.

Marta Cubí, clau

2010-02-07_FCB_FEMENINO_A_-_REAL_SOCIEDAD_004.jpgEl domini local no anava acompanyat de grans ocasions, fins que Marta Cubí ha aprofitat una bona assistència d’Alícia per signar la primera diana del partit amb un xut col•locat.
Aquest gol al minut 12 ha fet guanyar confiança a les blaugranes, que han intensificat el seu domini amb un joc de control i paciència que deixava sense sortides al contraatac les basques. Quan faltaven deu minuts per al final, Laura Gómez, exjugadora de la Reial societat, ha marcat el 2-0 amb una jugada de força i caràcter.

Superioritat evident

2010-02-07_FCB_FEMENINO_A_-_REAL_SOCIEDAD_001.jpgEl joc a la segona meitat ha seguit les mateixes pautes del primer període. La possessió de la pilota era de les jugadores del Barça i les donostiarres només avisaven en accions aïllades a pilota aturada. El Barça ha arrodonit el marcador amb una rematada amb el clatell de Marta Unzué en la sortida d’un córner al minut 35 i un gol ja en el temps de descompte de Marta Cubí, atenta al refús del travesser a un xut anterior de Vicky.

Lesió de Noemí

L’únic aspecte negatiu del partit ha estat la lesió de Noemí Rubio. L’interior esquerra blaugrana s’ha fet mal al minut 44 del partit, però, quan tot feia pensar que no podria seguir, ha sortit al camp a la segona meitat. Tot i això, als 40 segons de la represa, ha trepitjat malament i ha hagut de marxar ajudada per les seves companyes, ja que no podia posar els peus a terra.