FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

F.Base-Barça Atlètic

02.02.2010 13:40

Esquinç al turmell de Montoya

Jaume Marcet


Martín Montoya s’ha fet un esquinç de segon grau al turmell dret. El lateral del filial es va lesionar en el partit d’aquesta última jornada contra el Gavà i podria estar de baixa entre dues i tres setmanes.


En una acció amb Javi González al minut 43 del partit contra el Gavà, Montoya es va lesionar el turmell. Luis Enrique el va substituir al descans per Armando i després de les corresponents proves mèdics s’ha diagnosticat que té un esquinç de grau dos al turmell dret.

Dos o tres partits de baixa

MONTI_expulsat.jpgPer superar aquesta lesió, els serveis mèdics del club treballaran amb Montoya amb una primera setmana de fisioteràpia i una segona setmana de reeducació funcional. Depenent de l’evolució del turmell, el període de baixa esportiva pot ser d’entre dues i tres setmanes. Baixa segura contra el Dénia, Montoya podria reaparèixer contra el Sant Andreu o bé en la jornada següent, al camp del Sabadell.

Possibles substituts

2009-10-11_JUVENIL_A_25.JPGTot i que a la plantilla del Barça Atlètic Luis Enrique no disposa d’un altre ‘2’ pur per substituir Montoya, les opcions per jugar de lateral dret són múltiples. L’opció continuista seria apostar per Marc Bartra, un central que davant el Gavà va jugar a gran nivell durant tota la segona meitat com a lateral dret. Canviar de banda Muniesa i reubicar-lo de lateral dret va funcionar bé a Benidorm i el de Lloret podria a tornar a ocupar aquesta demarcació. Albert Dalmau, del Juvenil A, és un ‘2’ molt ofensiu i elegant, amb recursos tècnics de garanties per ocupar el lloc de Montoya.
Esquinç al turmell de Montoya
A Sobregrau li falten dos mesos
Al Narcís Sala, a la sisena jornada de Lliga, Jaume Sobregrau es va fer una greu lesió que va obligar Luis Enrique a recórrer al lateral dret del Juvenil A, Montoya, per jugar de ‘2’. El lateral dret titular en les sis primeres jornades de Lliga va patir un trencament de lligaments del genoll dret. El temps de recuperació de Sobregrau es va estimar en sis mesos, dels quals ja n’ha superat quatre.


Comparteix a

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana