Futbol femení

31.01.2010 18:27

Victòria ajustada (1-0)

Victòria per la mínima de les noies de Xavi Llorens, que han patit per sentenciar un partit que han dominat, però que no han sabut afrontar amb la tranquil·litat necessària.

En una primera meitat que han dominat clarament les blaugranes, les ocasions de gol han estat successives, però només una s’ha transformat en gol. Al minut 20, Marta Cubí ha aconseguit burlar la defensa valenciana i ha fet avançar les locals amb la que seria l’única diana del partit.

Domini blaugrana

L’equip femení del Barça ha sortit molt motivat al camp i, des del primer minut, ha pressionat sense descans, obligant el Llevant a endarrerir les línies defensives. Amb la pilota als peus les ocasions blaugranes han arribat de manera consecutiva. En una de les primeres, Lilo ha aprofitat un xut de falta i la col·locat per a Cubí que, amb un xut potent i alt ha aconseguit sorprendre la portera llevantina i marcar el primer – i únic– gol del partit (1-0).

Fins a tres ocasions més protagonitzades per Cubí i Elva han tingut les noies de Xavi Llorens per ampliar distàncies, però la sort no ha acompanyat les locals, que han marxat al descans amb la sensació que el partit encara estava obert.

Igualtat i nervis

A la represa, el Llevant ha introduït canvis tècnics afegint dues puntes i obligant al Barça a jugar massa enrere. Xavi Llorens ha intentat contrarestar l’efecte col·locant dos centrals i renunciant a una punta per reforçar el mig del camp, però les blaugranes no han tingut la tranquil·litat per treballar els contraatacs. Amb nervis i algunes indecisions, les del Barça han perdut terreny i el joc s’ha desenvolupat al mig del camp.

Malgrat tot, tres punts més per al primer equip del Barça a la Segona fase de la Superlliga femenina, que ja acumula dues victòries, un empat i una derrota.