F. Base-Barça Atlètic

30.01.2010 19:57

Reprenen el bon camí (5-0)

El Barça Atlètic ha aconseguit una nova victòria a casa davant el Gavà amb un partit que només ha tingut color blaugrana. Rueda, Elvis, Nolito, Soriano i Gai Assulin han estat els artífexs d’aquesta merescuda victòria.

Després de perdre davant el Mallorca B (1-0) i empatar a Benidorm (2-2) en les dues últimes jornades, el Barça Atlètic ha recuperat el camí del triomf al Miniestadi davant el Gavà.
Fa dues setmanes a Palma el Barça Atlètic va trencar la ratxa positiva de 14 enfrontaments invicte –amb 12 triomfs i 2 empats– i, posteriorment, no va passar de l’empat amb el Benidorm, però aquest cop els homes de Luis Enrique no han perdonat.

Efectius

2010-01-30_FCB_ATLETIC_-_GAVA_006.jpgEls blaugranes han sortit per feina. La primera ocasió del Barça ha arribat ja al minut 4 de partit quan Montonya, amb un gran avançament per la banda dreta, ha combinat amb Gai, que ha xutat enrere cap a Elvis. El nigerià ha fet un xut fluix que ha botat i ha sortit per l’esquerra de la porteria.

Però el gol blaugrana no s’ha fet esperar. A la segona arribada, una jugada col·lectiva blaugrana ha propiciat que Rueda, des de fora l’àrea, amb un xut potent i col·locat, hagi aconseguit fer diana el dia que compleix 22 anys (1-0).

Ocasions successives

Després del gol el Gavà ha avançat les línees i això ha provocat que, quan els blaugranes aconseguien superar-les, les ocasions hagin estat successives. Malgrat tot el filial ha mostrat un joc un pèl imprecís.
Al minut 36 Muniesa ha salvat des de terra la primera -i única- ocasió perillosa del Gavà i, en el contraatac, una gran jugada de Nolito, l’ha rematat Elvis amb un toc suau i col·locat amb la cama esquerre, que s’ha transformat en el segon gol per al Barça (2-0).
Tan sols dos minuts després, Luque s’ha quedat sol amb el porter gràcies a un altre gran avançament de Nolito, però aquest no ha pogut sorprendre al porter per fer el tercer gol.

Inconformisme blaugrana

2010-01-30_FCB_ATLETIC_-_GAVA_003.jpgA la segona meitat el Barça no ha descansat i ha sortit disposat a donar guerra. Al minut 49 Gai ha fet un control en diagonal i una passada exterior per a Elvis, que no ha aconseguit sorprendre el porter. El rebuig l’ha aprofitat Luque, però el porter del Gavà, Marcos, ha estat atent i ha frenat per segon cop consecutiu el tercer gol blaugrana.

Però semblava que el tercer gol havia d’arribar de qualsevol manera. Tan sols tres minuts després, Marcos ha provocat un penal sobre Nolito, que aquest ha sabut aprofitar per marcar el seu setè gol de la temporada (3-0). Fruit d’aquest penal el Gavà ha hagut de reestructurar l’equip renunciant al mitja punta.

Insaciables

2010-01-30_FCB_ATLETIC_-_GAVA_001.jpgL’ampli resultat dels de Luis Enrique no ha frenat l’equip, que ha continuat demostrant un gran nivell físic.
Quan ja semblava que el partit estava totalment tancat, el sempre efectiu Soriano ha fet una actuació estel·lar aconseguint un gol més per al Barça (4-0). El filial encara ha continuat buscant espais, provocant grans ocasions. Al minut 86 una gran jugada de Sergi Roberto ha propiciat el gol de Gai Assulin (5-0), sentenciant una gran golejada.

Amb aquesta victòria el Barça Atlètic es referma a la segona posició amb 47 punts. El proper enfrontament, la setmana vinent al camp del Dénia, el vuitè classificat.