F.Base-Barça Atlètic

24.01.2010 19:15

Un punt amarg (2-2)

El Barça Atlètic ha aconseguit sumar un punt en la seva visita al camp de Foietes. El filial s’ha avançat amb gols de Benja i Soriano al primer temps però Sabino ha equilibrat el matx al segon temps.

El Barça Atlètic no ha pogut repetir el triomf de l’anterior temporada al camp del Benidorm i s’ha hagut de conformar amb l’empat, tot i haver arribat al descans amb un marcador molt favorable (0-2).

Domini total al primer temps

L’equip de Luis Enrique, amb les novetats de Muniesa al lateral dret i Benja com a extrem en aquesta mateixa banda, s’ha mostrat molt superior al Benidorm al llarg dels primers 45 minuts. Fruit d’aquest domini, Benja i Soriano han marcat els dos primers gols als minuts 10 i 20 respectivament. El filial era l’amo i senyor del partit.

Reacció del Benidorm

El conjunt de Rubi ha reaccionat en el segon període i gràcies a l’eficàcia de Sabino ha pogut equilibrar el matx. El jugador del conjunt alacantí ha marcat, als minuts 57 i 67, dos gols que han provocat la remuntada a Sitges del Benidorm.

Es mantenen segons

Amb aquest empat, el filial es manté segon amb 44 punts i continua tenint quatre punts de diferència amb el cinquè classificat, l’Ontinyent. Després d’aconseguir un puntet en els dos partits que el segon equip culé ha jugat a domicili, el Barça Atlètic tornarà a jugar al Mini aquest dissabte, a les 5 de la tarda, contra el Gavà.
LA FITXA

BENIDORM 2-
FCB ATLÈTIC 2

BENIDORM CF: Adrián, Peque, Dani Guillen, Bardal, Oscar, Pama (Germán, min 43), Samuel (Coto, min 57), Chupe, Sabino (Simón), Mariano i Luis.

FCB ATLÈTIC: Miño, Muniesa, Espasandín, Bartra, Fontás, Oriol Romeu, Benja (Elvis min 72), Nolito, Sergi Roberto (Luque min 89) i Soriano (Gai min 81).

GOLS: 0-1 Benja, min 10;  0-2 Soriano, min 20;  1-2 Sabino, min 57 i  2-2 Sabino, min 67.