F.Base

18.01.2010 14:00

Jornada de grans golejades al planter

Les golejades del Juvenil A, els dos cadets, l’Infantil A i el Benjamí A han marcat la pauta d’una jornada en què els equips inferiors masculins han sumat 61 gols i només n’han encaixat 9.

DIVISIÓ D’HONOR JUVENIL
FC BARCELONA, 9 - TERRASSA FC, 1

2010-01-17_PARTIDO_18_.JPGGolejada incontestable de l’equip de García Pimienta. El Juvenil A blaugrana torna a ser segon i ha retallat tres punts a l’Espanyol, el líder de la categoria. Sergi Gómez, a la sortida d’un córner va obrir la llauna d’un partit sense història. Martí Riverola (2) i Pepe Palau (2) van ser els motors i golejadors d’un equip que es va beneficiar també de l’encert dels seus davanters centres. Etock (3) i Rochina van completar la golejada. L’única diana visitant la va signar un exblaugrana. Adrià Sellarés va marcar el gol de l’honor en una acció individual de gran mèrit.

LLIGA NACIONAL JUVENIL
C.F. DAMM, 2 - FC BARCELONA, 1

Mal cap de setmana per a l’equip que dirigeix Sergi Barjuan que, tot i jugar un bon matx, va cometre dos errors de concentració que es van traduir en una derrota. La Damm va sortit molt forta i al primer minut ja va aconseguir introduir l’esfèrica entre els tres pals (1-0). Els blaugranes no van llençar la tovallola i van continuar atacant amb contundència, però en una jugada d’estratègia de córner la Damm va tornar a marcar (2-0). El gol del Barça el va fer el central Edu Campabadal (2-1).

DIVISIÓ D’HONOR CADET
FUNDACIÓ PE MATARÓ, 0 - FC BARCELONA A, 6

Partit plàcid per als nois de Fran Sánchez. Al minut 12 Nando va obrir el marcador amb un gran xut des de la banda dreta de l’àrea i a partir de llavors els nois del Cadet A blaugrana van gaudir de múltiples oportunitats. A la mitja hora de partit Robert Costa, de córner, va fer el segon gol dels blaugranes, l’últim abans del descans. Tot i que el Barça estava practicant un gran joc, a la segona meitat va sortir a totes i va oferir un joc molt més ràpid, amb passades més precises i amb molta pressió. No és estrany doncs que els jugadors del Barça aconseguissin quatre gols més mitjançant Jon, Dongou, Moussima i Pol Roigé.

LLIGA PREFERENT CADET
FC BARCELONA, 7 - UNIÓ JÀBAC I TERRASSA, 0

2010-01-17_PARTIDO_09_.JPGLa derrota de la setmana anterior a Sitges va picar l’orgull de l’equip de Víctor Sánchez, que va sortir a totes des del primer segon. De fet, només va necessitar 40 segons per marcar el primer gol. Mamadou va enviar a la xarxa una gran centrada d’Héctor. Els terrassencs van plantar cara a la primera meitat, però l’efectivitat de Simón Colina i Godswill van servir per marxar amb un 3-0 al descans que semblava definitiu. El segon període va ser molt plàcid per a Cadet B del Barça, que va generar infinitat d’ocasions. Romano, de nou Mamadou i Sandro (2) van ser els golejadors del matx en aquest període. Per primera vegada en aquesta temporada el Cadet B va posar en pràctica des de l’inici l’esquema 3-4-3, un plantejament que demana sempre un nivell d’atenció màxima.

DIVISIÓ D’HONOR INFANTIL
FC BARCELONA, 9 - VIC RIUPRIMER FC, 0

L’empat a Cornellà de l’anterior setmana va provocar que l’equip d’Andrés Carrasco jugués amb una intensitat màxima. Així a la primera meitat l’Infantil a va brodar el futbol amb un joc esplèndid. Ramon Savedra (2), Ayoub, Quintillà, Adama, Kaptoum i Fran van ser els executors d’un futbol pletòric. A la segona meitat la golejada es va completar amb el segon gol de Fran Álvarez i una diana d’oportunisme de Marc Gual.

LLIGA PREFERENT INFANTIL
CE ESCOLA F.TÀRREGA, 0 - FC BARCELONA, 0

Empat dels homes d’Albert Puig que van deixar escapar dos punts al camp del Tàrrega. Els blaugranes es van trobar un equip físicament molt fort que els va plantar cara. Un partit molt complicat que, a causa de la igualtat entre ambdós equips, va haver de disputar-se al migcamp. Tota i la bona actitud i l’empenta que van demostrar els blaugranes no van poder aconseguir la victòria (0-0).

DIVISIÓ HONOR ALEVÍ
FC BARCELONA A, 4 - E.C. GRANOLLERS, 0

L’equip blaugrana va oferir, en la jornada 15, una de les millors actuacions de la temporada. Els de Sergi Milà van dominar de principi a fi un matx on el Granollers va plantejar una tàctica força defensiva. Tot i que van gaudir de diverses oportunitats, l’únic gol de la primera meitat va arribar al minut 12, obra de Dani Morer (1-0). A la represa, els blaugranes ja no van perdonar i van donar tota una lliçó d’efectivitat: Carles Aleña (2-0), Dani Olmo (amb una gran jugada individual) i Johan Otin (4-0) van aconseguir tres dianes i tres punts més per al seu equip.

LLIGA PREFERENT ALEVÍ
C GIMNÀSTIC TARRAGONA, 2 - FC BARCELONA B, 0

ALEVIN_B_04.JPGDerrota dels blaugranes que malgrat que es van esforçar al màxim no van poder guanyar contra un Nàstic físicament superior. El primer gol del Nàstic va arribar fruit d’una falta abans d’arribar al descans. A la represa, tot i que els blaugranes van dominar i van poder escurçar distàncies, no van concretar les ocasions. Aprofitant un córner, els locals van marcar el segon gol i els nois de Jordi Font, tot i el bon joc que van practicar, no van poder batre la defensa tarragonina.

DIVISIÓ D’HONOR BENJAMÍ
FC BARCELONA, 18 - FUNDACIÓ P. CE JÚPITER, 0

La gran golejada de la jornada i també de la temporada va arribar gràcies al gran nivell d’efectivitat blaugrana i per la feblesa dels visitants. Al descans es va arribar amb un significatiu 7-0, però la previsible relaxació del segon període no va existir i l’equip va dominar amb atacs constants fins al final. Miguel (4), Mamadou (3), Àlex (3), Samper (2), Yevgen (2), Sergi, Víctor i Carlos en pròpia porta van definir la golejada.

LLIGA PREFERENT BENJAMÍ
C. NATACIÓ TERRASSA A, 2 - FC BARCELONA B, 4

Tot i que el Barça va resoldre amb solvència el matx, l’equip de Terrassa va començar guanyant amb una gran mostra d’efectivitat: dues ocasions, dos gols (2-0). Malgrat tot, quan el Barça va poder practicar el seu joc va escurçar distàncies amb un gol d’Oriol Salina (2-1). A la segona meitat, el Barça ja havia après la lliçó i va tornar a practicar el futbol a què ens tenen acostumats. Dos gols més d’Oriol Solina i un de Roger (2-4) van capgirar el marcador i els blaugranes es van endur un nou triomf.

SEGONA DIVISIÓ BENJAMÍ
FC BARCELONA A, 3 - C.E. TECNOFUTBOL A, 2
Partit molt complicat el que van disputar els nois de Jordi Puig diumenge al camp 6 de la Ciutat Esportiva. Els blaugranes van començar molt forts el partit i van poder marcar en poc temps els dos primers gols en dues jugades de Julián (1-0) i Eric (2-0). Després el Tecnofutbol va començar a pressionar molt a dalt i, en dues jugades, van empatar el partit (2-2). A la segona meitat, el Barça va introduir canvis per poder combinar millor al mig camp. Tot i dominar, semblava que el gol no arribaria i no va ser fins als últims minuts del matx quan, gràcies a una diana de Víctor, els blaugranes van poder aconseguir una victòria merescuda (3-2).
La jornada de futbol femení
SUPERLLIGA FEMENINA
FEMENÍ A, 2 - ATHLETIC CLUB, 0

Si la setmana passada les blaugranes van haver de conformar-se amb un empat davant l’Atlético Féminas a Madrid, aquest cop, gràcies a dos gols de Noemí Rubio i a un gran joc, van sortir victorioses davant l’equip d’Íñigo Juaristi. El conjunt dirigit per Xavi Llorens es va posar per davant en el marcador als vuit minuts de joc. Noemí ca llançar una volea des de fora l’àrea que va desviar una defensa basca i va enganyar la portera, que no va poder evitar el primer gol blaugrana. Al minut 83, en una jugada a l’àrea basca, la portera va intentar avortar una ocasió del Barça i va provocar penal. Noemí Rubio va ser l’encarregada de llançar-lo, i va ampliar distàncies i segellar un nou triomf.

LLIGA JUVENIL-CADET FEMENÍ
FC BARCELONA, 10 - SUBURENSE CF B, 0

Partit més que sentenciat des del minut 20, quan les noies de Carlos Tregón tenien un marcador de 7 a 0. Les blaugranes han practicat un joc molt fluid que no va permetre al Suburense entrar en cap moment al joc. Luna(3), Ana Alcocer (2), Joana(2), Alba(1), Claudia(1) i Blanca van ser les golejadores. Alba va debutar al Juvenil-Cadet acabada d’arribar de la categoria infantil.

LLIGA INFANTIL-ALEVÍ FEMENÍ
FC BARCELONA, 3 - AT.VILAFRANCA, 0
Les blaugranes no van sortir amb bon peu al terreny de joc i van permetre que el Vilafranca dominés els primers vint minuts. Els visitants van demostrar que, tot i ser un grup jove, podien fer front als equips grans. Tot i així, quan les noies de Jordi Ventura van tornar a desenvolupar el joc que ofereixen habitualment van dominar el matx. Marta Villarejo,Judit Fernández i Nerea van ser les golejadores.