F.Base-Barça Atlètic

15.01.2010 17:24

El filial busca el ple al 15

Jaume Marcet

El Barça Atlètic buscarà al Lluís Sitjar encadenar quinze jornades sense perdre. Des de la sisena jornada, els de Luis Enrique han guanyat dotze partits i n’han empatat dos. El Mallorca B és cinquè, amb set punts menys que els blaugranes.

Sisena jornada de Lliga, el filial blaugrana perd al Narcís Sala un partit molt equilibrat en què el Sant Andreu es mostra més efectiu. El Barça Atlètic és setzè amb cinc punts.

Vintena jornada de Lliga, l’equip de Luis Enrique guanya el Badalona amb un gol a quatre minuts per al final. El Barça Atlètic és manté segon per quarta setmana consecutiva.

Entre aquestes dues dates, el Barça Atlètic ha encadenat catorze partits de Lliga amb només dos empats i dotze victòries. El filial ha sumat 38 punts dels últims 42 possibles, un 90% d’efectivitat que el cos tècnic no vol perdre.

“No ens podem relaxar”

2010-01-08_BARCELONA_B_06.JPGEl segon entrenador del Barça Atlètic, Joan Barbarà, no es conforma amb aquestes xifres i expressa el sentiment del vestidor en aquest moment tan dolç: “Estem molt satisfets, jugui qui jugui el nivell no baixa i estem aconseguint bons resultats amb un gran futbol, però ara no ens podem relaxar. Si ho féssim, no hauria servit de res tot el que hem aconseguit”.

L'única novetat respecte l'últim partit contra el Badalona és la recuperació de Marc Bartra, baixa en l'anterior jornada per sanció.

Un bon filial

El rival del Barça Atlètic d’aquesta jornada és el cinquè classificat. El Mallorca B ha perdut els dos últims partits en dues sortides on ha caigut per la mínima (1-0), als camps del Badalona i la Grama. Tot i això es troba a només dos punts de la zona de promoció d’ascens.

Per Barbarà, la temporada dels balears és molt meritòria: “Cal tenir en compte que han pujat de Tercera i, tot i les últimes derrotes, estan fent una temporada més que digne, busquen el resultat amb un bon futbol”.

En directe, per Barça TV
Barça TV emetrà aquest cap de setmana sis partits del planter, cinc en directe. Aquestes seran les retransmissions previstes per aquest cap de setmana: