FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol base

14.01.2010 11:46

Acord entre el FCBJL i la Fundació Messi

www.fcbarcelona.cat


El FC Barcelona Juniors Luján, el centre de formació que el Barça té a l’Argentina, ha firmat un acord de col•laboració amb la Fundació Messi i l’escola de futbol Club Renato Cesarini.


Des de fa tres anys l’escola de formació que el FC Barcelona té a l’Argentina, el FCB Juniors Luján (FCBJL), forma joves d’alt rendiment amb els mateixos mètodes que a la Masia. Durant aquest temps, l’entitat blaugrana a l’Argentina ha anat aconseguint fites i en aquesta ocasió ha fet un pas més. El FCBJL ha arribat a un acord de col•laboració amb la Fundació Messi i l’escola de futbol Club Renato Cesarini amb l’objectiu de consolidar les relacions entre totes les entitats.

Potenciar l’esport

IMG_0428.jpgLa nova vinculació entre les tres entitats és intercanviar experiències i programes per mantenir i reforçar la pràctica de l’esport entre els joves futbolistes. El FCB Juniors Luján aportarà la seva estructura i els mètodes de treball en el futbol infantil i juvenil.

Activitats que es duran a terme

L’acord preveu que es facin clínics, partits i activitats relacionades amb el futbol. Precisament, la primera jornada ja es va celebrar fa uns dies a les instal•lacions que el FCB Juniors Luján té a La Candela, amb diversos amistosos disputats entre les diferents categories.
Acord entre el FCBJL i la Fundació Messi
Un acord de futur
L’acte de signatura de l’acord va comptar amb la presència de Daniel Vitali, president del FCB Juniors Luján, Jorge Messi, pare de Leo Messi i director general de la Fundació Messi, i Jorge Solari, representant del Club Renato Cesarini.


Comparteix a

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana