F. Base-Barça Atlètic

09.01.2010 20:07

Continuen pletòrics (3-2)

El Barça Atlètic ha assolit un doble repte: superar el millor registre des de l’arribada de Luis Enrique aconseguint 14 partits invicte davant els 13 que l’entrenador asturià va assolir la temporada passada i refermar la segona posició.

El filial del Barça ha obert la segona volta de la temporada amb un triomf de prestigi al Miniestadi davant el Badalona, sumant així 14 partits invictes, amb 11 victòries consecutives i dos empats. El Barça ha aconseguit remuntar tots els gols dels badalonins i comencen a somiar amb l’ascens a Segona Divisió.

Gol matiner

2010-01-09_FCB_ATLETIC_-_BADALONA_003.jpgEl Barça ha tingut problemes per entrar en el matx perquè el Badalona ha sortit molt fort, pressionant molt bé la sortida de la pilota i mantenint quatre jugadors darrere i dos pivots al davant. Al minut 3 els blaugranes han rebut un gerro d’aigua freda quan, en la primera ocasió del partit, Diego Torres ha avançat l’equip badaloní amb un gol estrany des de la frontal de l’àrea.
Malgrat tot, l’equip de Luis Enrique no ha relaxat posicions. Al minut 12 el Barça ha igualat el marcador gràcies a un gran avançament per la banda dreta de Montoya, que ha marcat entre els tres pals Nolito.

Primera part igualada

2010-01-09_FCB_ATLETIC_-_BADALONA_004.jpgEn un partit molt obert, on semblava que cada ocasió es traduïa en gol, els dos equips han lluitat sense descans. Al minut 25 el Badalona ha tornat a ampliar distàncies fruit d’un contraatac rapidíssim de Ferrón per la banda dreta que Iván Mateo ha sentenciat des de l’eix central de l’àrea.

Però el marcador ha aguantat poca estona estancat perquè, pocs minuts després, una gran jugada de combinació entre Edu Oriol i Soriano ha acabat amb el desé gol de la temporada del davanter centre del Bages.
Just abans d’acabar la primera meitat, el filial ha gaudit de dues grans ocasions protagonitzades per Fontàs i Nolito que podien haver sentenciat el partit, però Rubén, el porter del Badalona, les ha aconseguit rebutjar.

Soriano, decisiu

2010-01-09_FCB_ATLETIC_-_BADALONA_001.jpgLa segona meitat ha mostrat un joc molt més espès i, tot i que el joc era força igualat, el Barça ha gaudit de força oportunitats de gol, mentre que el Badalona no ha pogut apropar-se amb perill a l’àrea blaugrana. El Barça es mereixia la victòria, però les ocasions no s’acabaven de sentenciar. Malgrat tot, al minut 86 ha arribat la justa victòria. Una gran passada de Nolito a la central de l’àrea ha permès al sempre efectiu Soriano marcar el gol de la remuntada.
BARÇA ATLÈTIC,3
BADALONA,2

BARÇA ATLÈTIC: Olazábal, Montoya, Armando, Fontàs, Espasandín, Edu Oriol (min 62, Elvis), Oriol Romeu, Sergi Roberto, Soriano, Luque (min 60, Rueda), Nolito (min 78,Benja).
BADALONA: Rubén, Cámara, Robles, Ramírez, Ferrón, Isaías, Iván Mateo (min 73, Pitu), Xavi Muñoz, Prats, Torres, Blanco (min 67, Pugui).

GOLS: 0-1 min 3, Diego Torres; 1-1 min 12, Nolito; 1-2 min 25, Iván Mateo; 2-2 min 36, Soriano i 3-2 min 86, Soriano.

ÀRBITRE: Antonio Gordillo Aguilar.