F. Base

09.01.2010 14:29

Remuntada i triomf decisiu del Cadet A (2-1)

Jaume Marcet

El Cadet A blaugrana s’ha imposat a l’Espanyol en un derbi vibrant. Els de Fran Sánchez ha remuntat el gol inicial de Lucho amb dianes de Deulofeu i Dongou. La diferència amb els blanc-i-blaus és ara de 7 punts.

El caràcter i qualitat de Gerard Deulofeu han estat decisius per decidir el derbi de cadets. El davanter de Riudarenes ha marcat un gol i ha iniciat la jugada del segon.

Marca l’Espanyol

2010-01-09_CADETE_06.JPGEl Cadet A blaugrana ha iniciat el partit amb poques idees i desencert en les passades. L’Espanyol, per la seva part, ha marcat en la seva primera arribada a porteria. Lucho ha rematat a la xarxa una bona centrada de Luis al minut 18.

Empata Deulofeu

Quan pitjor ho estava passant l’equip de Fran Sánchez, Gerard Deulofeu ha marcat el gol de l’empat al minut 23. L’extrem esquerre blaugrana li ha robat la cartera a Pifa i ha superat el porter Pau amb un xut creuat. Un gol de murri que equilibrava un matx on l’Espanyol semblava més còmode.

Segona part blaugrana

Si l’Espanyol s’havia trobat més còmode en la primera part discutint-li la possessió de la pilota al Barça, el guió del segon temps ha estat més previsible. Els ‘periquitos’ s’han tancat més al darrere i la circulació del Cadet A blaugrana ha estat molt més alta i precisa. L’equip de Fran Sánchez ha controlat el partit i, després de generar tres ocasions clares de gol, Dongou ha signat al minut 65 el definitiu 2-1.

Deulofeu ha iniciat la jugada i, després d’un driblatge, ha fet una passada a Dongou que, amb un revers i una definició perfecta, ha marcat un gol de crac. Tot i els intents d’última hora de l’Espanyol, el Barça s’ha endut de manera justa el derbi de cadets.