F. Base - Barça Atlètic

03.01.2010 19:14

Bon inici d’any (2-0)

El Barça Atlètic ha aconseguit la cinquena victòria consecutiva al Miniestadi després de superar per 2-0 l’Oriola. Edu Oriol i Bartra han estat els golejadors del partit.

El gran partit dels homes de Luis Enrique, que s’estrenaven al 2010 sense jugadors importants com ara Jonathan Dos Santos, Thiago Alcántara, Gai o Víctor Vázquez, tots sota les ordres de Josep Guardiola aquests darrers dies, s’ha vist recompensat amb una victòria justa davant el conjunt alacantí.

Inici disputat

2010-01-03_PARTIDO_05_.JPGL’Oriola ha començat el partit pressionant molt a amunt la sortida de pilota del conjunt barcelonista i ha dificultat molt el joc dels de Luis Enrique. Malgrat això, a mesura que han anat passant els minuts, el Barça Atlètic ha anat avançant metres i ha gaudit de dues ocasions clares de gol. La primera oportunitat l’ha protagonitzada Nolito, que ha fet un gran centre-xut que ha sortit fregant el pal esquerre de la porteria de Ricardo. En la segona ocasió, al minut 13, Jonathan Soriano ha xutat fora després d’una gran jugada personal de Nolito.

Gol tranquil·litzador

Les ocasions dels homes de Luis Enrique han estat el preludi del gol. Aquest ha arribat al minut 21 després d’una jugada col•lectiva dels blaugrana. Montoya ha fet una gran passada en profunditat per a Edu Oriol, que ha xutat creuat al pal dret de la porteria de l’Oriola. Amb aquest gol, el Barça Atlètic ha jugat amb més tranquil•litat i ha tingut el control i el domini del joc la resta del primer temps. Malgrat això, en els darrers instants de la primera part, l’Oriola ha gaudit de dues oportunitats clares per marcar, però els jugadors alacantins no han estat encertats.

Segon temps igualat

2010-01-03_PARTIDO_01_.JPGLa segona part ha començat molt moguda i amb moltes jugades d’anada i tornada. Els dos equips han gaudit d’ocasions de gol, malgrat que les més clares han estat per part del conjunt barcelonista. El Barça Atlètic ha insistit a buscar el segon gol, que es resistia a arribar. El premi a la insistència ha arribat al minut 73 després d’una centrada de córner que ha rematat Bartra avançant-se a la sortida del porter de l’Oriola.

Continuen invictes

Ja amb la sentència al marcador, els homes de Luis Enrique han continuat buscant el gol, malgrat que no han estat encertats en els metres finals. La nota negativa l’ha protagonitzada Bartra, que ha estat expulsat per doble groga al minut 92 de partit. Amb aquesta victòria, el filial es consolida en el segon lloc del seu grup i ja suma tretze jornades sense perdre.