Futbol Base-Infantil B

29.12.2008 21:10

Nova exhibició i campions (6-2)

L’Infantil B del Barça s’ha proclamat campió del tretzè torneig internacional de futbol 7 sub-12. Els nois d’Albert Puig han superat amb facilitat al Benfica a la final.

Eren els favorits i no han fallat. Els nois d’Albert Puig han culminat el torneig de Maspalomas amb una nova demostració de talent I caràcter i s’han imposat al Benfica (6-2) a la gran final d’un torneig que ha presenciat en directe el president del Barça Atlètic i màxim responsable directiu del futbol base, Jacint Borràs.

Inici espectacular

QM3D9981.jpgDesprés de cinc minuts de tanteig, els blaugranes han marcat les diferències en tres minuts de futbol extraordinari. Enguene, amb un gran xut llunyà, ha marcat el primer gol mentre que Fran Álvarez ha signat el 2-0 després de dos grans dribblings i un xut creuat amb la dreta.

Decidit abans del descans

QM3D8879.jpgTot i encaixar dos gols el Benfica no ha pogut reaccionar davant un Barça que ha controlat el partit a plaer. De nou en només tres minuts de marge, els nois d’Albert Puig han accelerat el ritme i han marcat dos gols més abans del descans. El lateral esquerre Fran i Saavedra han establert un 4-0 al minut 20 que deixava les coses molt ben encaminades per als blaugranes.

Festival golejador a la segona part

Amb tot decidit, a la segona part els dos equips han jugat a l’atac i sense pressió. Entre el minut 11 i 15 s’han vist els quatre gols del segon període.
Fran Álvarez ha signat el seu tercer gol amb un gran xut de falta que suposava el 5-0. André Horta ha marcat el primer gols dels de Lisboa. El paraguaià Sebas tornava a marcar per al Barça després d’una acció molt imaginativa. L’última diana del partit l’ha transformat el Benfica
Màxim golejador i millor jugador
A més de proclamar-se campió, el Barça ha centrat també les distincions individuals. Enguene, amb sis dianes, s’ha proclamat màxim golejador del torneig mentre que Fran ha estat escollit el millor jugador del campionat. El defensa de l’Infantil B cedirà el premi, que consisteix en un creuer pel Mediterrani, als seus oncles. El lateral blaugrana ha volgut dedicar aquest triomf al taxista que l’acompanya cada dia a Barcelona, des de la seva localitat natal, Tarragona. Tots dos van rebre els mateixos premis al torneig estiuenc de Brunete on el Barça també es va proclamar campió.