Futbol Base

29.12.2008 12:01

El Barça a la final de Maspalomas

L’Infantil B blaugrana ha golejat (5-0) el València i ha passat a la final del mediàtic torneig de futbol-7 de Maspalomas. L’equip d’Albert Puig ha estat molt superior al seu rival de semifinals.

El Barça està fent un torneig impecable a les Illes Canàries amb els millors equips de la categoria infantil de primer any. A les semifinals, el Barça ha golejat sense problemes el València per 5-0.

4-0 al descans

Al primer minut de partit Enguene ha obert el marcador en rematar de cap un córner llançat per Fran Álvarez. Enguene és un migcampista molt superior a tota la resta per força, però sobretot per qualitat, i ha marcat el 2-0. El primer temps ha acabat amb una exhibició blaugrana amb gols de Saavedra i Kaptum per deixar el 4-0 al descans.

Segon temps a mig gas

Al segon temps, l’equip d’Albert Puig s’ha dedicat a no malgastar energies i a pensar en la final que es jugarà a tres quarts de vuit contra el Benfica o el Vila-real. Dani ha arrodonit el resultat amb el 5-0 després d’un gran xut a l’escaire.
El Benfica, rival a la final

El rival del Barça a la final del Torneig de Maspalomas serà el Bemfica. L’equip portuguès ha guanyat el Vila-real a la semifinal per 1-0. Anteriorment es va eliminar l’Atlètic de Madrid als quarts de final imposant-se per 2-1.