F. Base - Barça Atlètic

21.12.2008 19:00

Empat amb un final boig (2-2)

Roger Bogunyà

El Barça Atlètic ha sumat el seu quart partit consecutiu empatant fora de casa i ja en suma nou sense perdre. Rochina i Maric han avançat en dues ocasions al Barça, però el Sabadell ha respost sempre amb gols pocs minuts després.

El Barça Atlètic ha portat la iniciativa durant gran part del matx, però el Sabadell no ha abaixat els braços ni amb el 0-1 –obra de Rochina- ni amb l’1-2 –obra de Maric- i ha igualat el partit fins deixar-lo amb el 2-2 definitiu, que permet els blaugrana continuar sumant punts, però que els allunya una mica de les posicions més altes de la classificació.

Dos gols molt diferents

Després d’uns minuts de tanteig, el Barça ha anat a pel partit a partir del minut 10. Ha estat llavors quan els tres homes més avançats de l’equip –Rochina, Jeffren i Gai- han començat a moure’s més i a jugar amb més velocitat. Precisament en una jugada d’aquest tipus, plena de talent i rapidesa, ha arribat el 0-1, obra de Rochina. Vázquez i Longás havien triangulat abans en una jugada excel•lent.

Només dos minuts més tard, en el minut 28, el Sabadell s’ha trobat amb l’empat en una jugada oposada a la del gol del Barça Atlètic. Després d’una sèrie de refusos i indecisions dins l’àrea visitant, Joel ha batut Miño amb un xut ajustat al pal. Era l’1-1 i el gol ha fet mal als de Luis Enrique, que no han tornat a manar en el primer temps.

L’inici de la represa, sense ocasions

L’inici de la segona part no ha tingut cap història. En els primers 35 minuts no hi hagut ni una clara ocasió de gol i només un xut desviat de Javi Rodríguez (min 60), una jugada individual de Longás (min 71) i un xut suau de Gai (min 83) han amenaçat les porteries rivals.

Cinc minuts finals bojos

Quan més tranquil estava el matx, una errada local li ha donat un gol al Barça Atlètic en el minut 85: Agustín, en un intent de refús, ha enganyat el seu porter i ha permès Maric empènyer la pilota a gol a porta buida. El Sabadell, però, no ha abaixat els braços, i ha tornat a empatar, com al primer temps, escassos instants després del gol blaugrana. Juvenal, amb un molt bon llançament de falta, ha fet inútil l’estirada de Miño. Era el 2-2 definitiu.

Ja en el temps de descompte, David Córcoles ha tallat un contracop rival i ha estat expulsat al veure la seva segona targeta groga.
Sabadell, 2
Barça Atlètic, 2

Sabadell: De Navas, Jaume, De la Plata, Cazorla, Agustín, Juan Carlos, Joel, Juvenal, Javi Rodríguez, Siso i Axel (Carralero, min 69).

Barça Atlètic: Miño, Córcoles, Botía, Verdés, Joni López, Rueda (Xavi Torres, min 78), Longás, Víctor Vázquez, Jeffren (Rayo, min 66), Rochina (Maric, min 66) i Gai.

Gols: 0-1, Rochina (min 26); 1-1, Joel (min 28); 1-2, Maric (min 85); 2-2, Juvenal (min 90)