F.Base-Aleví A

18.12.2008 14:34

L’ aleví A guanya el derbi (2-1)

L’aleví A es va imposar a l’Espanyol per 2-1 i es col•loca líder en solitari de la Lliga de Divisió d’Honor. L’equip de Sergi Milà va fer un bon partit davant el seu gran rival en la lluita pel títol de Lliga.

L’aleví A del FC Barcelona va aconseguir una treballada victòria contra l’Espanyol per 2-1 en el partit jugat dimecres a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, corresponent a l’onzena jornada de la Lliga de Divisió d’Honor i i que va ser ajornat el 6 de desembre passat. Els nois de Sergi Milà van quallar un bon partit davant un rival que no ho va posar gens fàcil, tal com era d’esperar.

Un gran gol de Juanma decideix el partit

Els blaugranes van avançar-se en el marcador en el minut 12. Juanma Garcia va iniciar la jugada des del centre del camp i després de fer la paret amb Enric Franquesa, va cedir la pilota a Alexis Meva’a perquè marqués l’1-0. L’Espanyol va reaccionar i va empatar el partit en el minut 25 en una acció de mala sort en què Adrià Vilanova va desviar el xut del jugador espanyolista al fons de la xarxa.

El partit el decidiria Juanma Garcia en el segon temps. En el minut 50, el migcampista blaugrana engalta un fort xut des de fora de l’àrea que bat el porter espanyolista per l’escaire. Amb aquesta victòria, l’Aleví A blaugrana se situa líder en solitari amb 34 punts, tres més que l’Espanyol, que és el segon.

Victòria del cadet A a Santa Coloma (0-3)
El cadet A del Barça també va jugar aquest dimecres un partit ajornat corresponent a l’onzena jornada de Lliga. L’equip de Víctor Sànchez es va imposar la Gramenet per 0-3. Els tres gols es van marcar en el primer temps: 0-1, Canadell; 0-2, Campabadal; 0-3, Ela. El cadet A blaugrana continua segon a la classificació amb 30 punts, però ara a només un punt del líder, l’Espanyol.