Futbol femení

14.12.2008 15:09

Efectivitat local i derrota injusta (1-0)

El FC Barcelona femení ha perdut en el seu desplaçament a Saragossa per 1 a 0. L’equip de Xavi Llorens ha dominat durant tot el partit, però el Transportes Alcaine ha estat més efectiu.

El Barça ha viatjat a Saragossa conscient que el Transportes Alcaine havia guanyat quatre dels cinc partits que ha disputat a casa. L’equip de Xavi Llorens ha imposat el seu joc, però l’efectivitat s’ha aliat amb l’equip local, que continua fort a casa.

Un error defensiu provoca l’únic gol del partit

A la primera meitat el Barça s’ha mostrat molt fort en atac i ha arribat més a porteria, tot i que ha estat poc contundent als metres finals de les jugades de perill. Al minut 23 de joc, i en la primera oportunitat del Transportes Alcaine, la capitana de la selecció argentina, Mariela, ha obert el marcador.

En una centrada des de l’esquerra al segon pal, Pau hauria pogut arribar amb avantatge per refusar la pilota. La jugadora blaugrana s’ha confiat pensant que no hi havia cap contrincant, però Mariela ha aparegut com una bala des de darrere, s’ha anticipat i ha rematat de cap l’esfèrica al fons de la porteria de Cristina.

Gol anul•lat de les blaugranes a les acaballes del partit

A la represa, i amb el marcador desfavorable, el Barça ha continuat creant perill, però sense encert. El Transportes Alcaine ha optat per tancar-se al darrere per conservar el resultat i finalment ha aconseguit el seu objectiu.

A tres minuts per al final, l’àrbitre ha anul·lat un gol legal a les blaugranes que hauria significat l’empat. El col·legiat ha considerat que Ani ha marcat el gol amb la mà, però en realitat la jugadora havia tocat l’esfèrica amb la panxa. Amb aquesta derrota, l’equip continua en la sisena posició de la classificació de la Superlliga.