Futbol Base

13.12.2008 19:37

Jeffren torna pletòric amb dos gols (4-0)

Victòria clara dels homes de Luis Enrique per 4 a 0 contra el conjunt valencià de l’Oriola. Amb aquest resultat, el Barça Atlètic ja porta vuit jornades consecutives sense perdre i suma 23 punts a la classificació.

La decisió de Luis Enrique d’incloure Jeffren en l’onze titular després de tres mesos de lesió ha sorprès tothom. L’entrenador blaugrana ha arriscat, ja que comptava amb la baixa de Pedro en línies ofensives. Però li ha sortit bé, perquè Jeffren s’ha erigit en el protagonista del partit.

Jeffren, dos gols en dos minuts

En els primers 25 minuts de partit cap dels dos equips ha creat ocasions de gol. El Barça Atlètic dominava en el control de l’esfèrica però no creava perill. En el 33, però, i després d’una passada esplèndida de Gai, Jeffren ha obert el marcador amb una mica de sort. El seu xut ha rebotat a les cames d’un defensor de l’Oriola i ha enganyat el porter Alberto.

Lluny de relaxar-se amb el primer gol, Jeffren ha tornat a marcar dos minuts després. En un error defensiu de l’Oriola, el jugador veneçolà ha robat amb molta picardia la pilota als valencians i ha definit perfectament per posar el 2 a 0 a l’electrònic.

Primer gol de Verdés al Barça Atlètic

QM3D0903.jpgEs donava per fet que s’arribaria al descans amb aquest resultat, però al temps afegit Víctor Vázquez ha fet una molt bona centrada a l’interior de l’àrea petita que el porter Alberto ha refusat amb dificultats. Amb la defensa de l’Oriola totalment desorientada, Verdés ha aprofitat el rebot per rematar de cap i posar el 3 a 0 al marcador.

Segona part de control

Amb el 3 a 0, l’equip s’ha dedicat a controlar el partit. L’Oriola ha gaudit de la primera ocasió de perill. En una centrada a pilota parada, Benja ha rematat perfectament de cap i ha fet lluir Miño, que ha desviat la pilota a córner amb una gran aturada. La primera oportunitat clara dels blaugranes a la segona meitat ha anat a càrrec de Gai Assulin. El jugador israelià ha encarat Alberto en un un contra un, però el porter de l’Oriola ha desviat amb una gran aturada l’esfèrica a córner.

Detall de qualitat de Gai

QM3D0866.jpgPerò Gai encara guardava algun detall més de qualitat. En el minut 81 de joc el jove jugador israelià ha fet una gran jugada individual. Després de marxar de tres contrincants ha realitzat una passada al punt de penal, on es trobava Abraham, que pràcticament només ha hagut d’empènyer la pilota per signar el definitiu 4 a 0.
FITXA DEL PARTIT
BARÇA ATLÈTIC, 4
ORIOLA, 0

BARÇA ATLÈTIC: Miño, Córcoles, Botía, Verdés, Johny López, Rueda, Longás, Víctor Vázquez (Abraham, min. 78), Jeffren (Nolito, min. 66), Rochina (Maric, min. 62), Gai.

ORIOLA: Alberto, Pablo, Benja, Iker, Hinarejos, Andrés, Navarro (Pereira, min. 64), Santi, Esparza (Saúl, min. 73), Brenes, Marcos.

Gols: 1-0 (Jeffren, min. 33), 2-0 (Jeffren, min. 35), 3-0 (Verdés, min. 45), 4-0 (Abraham, min. 81).

Àrbitre: Ignacio Ainzúa Zabalza.