Somriures i llàgrimes al futbol base

El futbol base blaugrana ha viscut un cap de setmana en què hi ha hagut de tot. Des de derrotes sorprenents, com la del Juvenil A, fins a grans golejades, com les fetes pels infantils. A continuació repassem tota la jornada.

DIVISIÓ D’HONOR JUVENIL
UD At. Gramanet, 2 – FC Barcelona A, 0

Segona derrota de la temporada per als nois d’Àlex Garcia. Els blaugranes no van tenir sort de cara a porteria. A la primera part Anselmo va desaprofitar una ocasió claríssima a porteria buida. El davanter blaugrana va xutar molt fluix i un defensor va enviar l’esfèrica a córner. Al descans el marcador encara era de 0 a 0, però a la segona meitat Borja, i a les acaballes del partit, Carlos, van signar els dos gols que van donar la victòria a la Gramanet.

LLIGA NACIONAL JUVENIL
FC Barcelona B, 4 – CE Manresa A, 0

081008_Juvenil_B_-_Lleida_I.jpgEl Juvenil B es va imposar clarament al Manresa per un ampli 4 a 0. A la primera meitat l’equip de García Pimienta guanyava per la mínima, gràcies a la diana de Martí. A la represa l’equip va sortir amb moltes ganes i va imposar el seu joc. Etock, Sergio Gómez i Brian van marcar la resta de gols dels blaugranes.

DIVISIÓ D’HONOR CADET
Gramanet – FC Barcelona A (Partit ajornat)

LLIGA PREFERENT CADET
FC Barcelona B, 8 – CD Tortosa A, 1

cadet_b_x6x.jpgGran exhibició de futbol del Cadet blaugrana. El Tortosa amb prou feines va generar perill a la porteria del Barça. Amb la suma d’aquests tres punts els de Fran Sánchez segueixen líders destacats de la classificació.

DIVISIÓ D’HONOR INFANTIL
FC Barcelona A, 5 – CE Europa, 0

Partit còmode per als nois d’Andrés Carrasco. Els blaugranes haurien pogut aconseguit un resultat encara més ampli però han fallat moltes ocasions clares de gol. Al descans, els jugadors d’Andrés Carrasco ja havien sentenciat el partit, amb un marcador de 4 a 0. Els golejadors blaugrana han estat Dongou, en dues ocasions, Keita, Moral i Àlex

LLIGA PREFERENT INFANTIL
Vilanova, 1 – FC Barcelona B, 5

QM3D8982.jpgEls d’Albert Puig van dominar el partit des del començament. Al descans el Barça ja guanyava 2 a 0. A l’inici de la segona part el Vilanova escurçava diferències però ràpidament els blaugranes marcarien tres gols més. Marc Gual, en dues ocasions, Enguene, Adrià i Zalzman van ser els golejadors.

DIVISIÓ D’HONOR ALEVÍ
FC Barcelona A – RCD Espanyol (Partit ajornat)

LLIGA PREFERENT ALEVÍ
Hospitalet B – FC Barcelona B (Partit ajornat)
Benjamins i femenins
LLIGA PREFERENT BENJAMÍ
Fundació Sánchez Llibre, 0 – FC Barcelona, 9

Bona victòria del Benjamí A blaugrana a domicili. Al minut tres de partit els de Xavi Ferrando ja anaven al davant en el marcador. Roger, Joan, Guillem (2), Ibou, Ignasi, Guillem i Oriol (1) van signar les dianes.

FC Barcelona B, 1 – Espanyol, 4

Tot i que Alejandro va avançar els blaugranes amb una precisa rematada amb l’esquerra, el derbi de benjamins va ser blanc-i-blau. Un gran gol de falta i una diana de rebot van capgirar el partit al primer temps. Un penal dubtós transformat per Sergio i un últim gol de contraatac van deixar sense opcions els de Xavi Franquesa.

LLIGA PREFERENT PREBENJAMÍ
Prebenjamí, 4 – APA Poble Sec, 5

Partit molt disputat entre el líder de la categoria, el Poble Sec, i el Barça. La primera part finalitzava amb un empat a dos al marcador. Als primers minuts de la represa el conjunt visitant va sortir molt fort i va aconseguir tres gols ràpidament. Els de Jordi Puig van buscar la remuntada però va faltar temps. Julian amb dos gols, Guille i Adrià van ser els golejadors blaugrana.

LLIGA NACIONAL FEMENÍ
UD Collerense, 2 - FC Barcelona B, 0

Partit complicadíssim a domicili de l’equip de Joaquim Querol davant les líders, el Colletense. A la primera part l’equip balear va estavellar dues pilotes al pal i va dominar el joc. A la represa, i amb taules al marcador, el Barça va prendre la iniciativa i va imposar el seu joc habitual, però en una jugada aïllada de córner al minut 72 el Collerense es va avançar a l’electrònic. Cristina Castro ha pogut empatar el partit amb un xut que entrava per l’escaire però que miraculosament la portera del Collerense va enviar a córner. A dos minuts per al final, el Collerense va marcar la seva segona diana i va sentenciat el partit.

LLIGA FEMENÍ CADET – JUVENIL
FC Barcelona, 13 – Sugurense, 0

Domini total de les jugadores de Carles Tregón, que no van tenir rival al camp. Carla Martinez (3), Blanca, Miriam, Claudia i Zaira (2), Cris i Nerea (1) van firmar la golejada final.

LLIGA FEMENÍ ALEVÍ - INFANTIL
Levante Las Planas B, 0 - FC Barcelona, 11

L’equip de Jordi Ventura s’ha imposat a domicili al Levante Las Planas B per un ampli 0 a 11. Les jugadores blaugrana han dominat el partit de principi a fi i han arribat al descans amb un marcador favorable de 0 a 7. Judit Ferrari ha marcat un hat trick i Marta Garriga ha signat dos gols. Judit Mas també ha anotat dues dianes, una de les quals ha estat un gol olímpic. Queralt, Zoraida, Ada i Laia han marcat la resta dels gols.