Futbol femení

06.12.2008 16:42

Derrota al derbi (0-2)

Edgar Fornós

El FC Barcelona ha perdut el primer partit aquesta temporada a la Ciutat Esportiva després de caure en el derbi contra l’Espanyol per 0-2.

El Femení blaugrana no ha pogut mantenir-se invicte a casa aquesta temporada. L’Espanyol no ha donat opció a les noies de Xavi Llorens, que han tingut molts problemes per acostar-se a la porteria defensada per Cristina. Dos gols a la segona meitat han donat els tres punts al conjunt periquito. Noe, de penal, i Míriam Diéguez han estat les golejadores.

Joc ensopit i absència d’ocasions

Durant els primers 45 minuts de joc els dos conjunts s’han mostrat molt conservadors. Les porteres han estat dues espectadores més del duel. Ni el Barça ni l’Espanyol arribaven a la porteria rival amb claredat. La primera part finalitzava amb 0-0 al marcador.

Sentència de les blanc-i-blaves

A la represa, les jugadores rivals han sortit amb molta força amb la intenció de marcar ben aviat. Un penal transformat per Noe situava l’Espanyol per davant. Les de Diego Morata, amb el 0-1, jugaven molt còmodament i el Barça amb prou feines podia crear situacions de perill. Un gol de la capitana Míriam Dieguez decantava el partit cap a les espanyolistes.

Malgrat la derrota, el Femení A segueix a la zona noble de la classificació i no ha de patir per classificar-se per a la Copa de la Reina.