Futbol Base

01.12.2008 16:25

Els juvenils i cadets, forts

Les quatre victòries dels dos juvenils i cadets del FC Barcelona són el més destacat d’una jornada que consolida en la primera posició de la classificació el Juvenil A, el Juvenil B i el Cadet B.

DIVISIÓ HONOR JUVENIL
FC Barcelona A, 2 – CE L’Hospitalet, 1

alex_2.jpgVictòria ajustada del Juvenil A contra l’Hospitalet. Una de les notes agradables del matx és l’estat de gràcia de Polaco, que va marcar dos gols més i ja suma tres dianes en dos partits. En els darrers compassos del partit, l’Hospitalet va reduir distàncies al marcador, però finalment els nois d’Àlex Garcia van aconseguir sumar tres punts. Aquesta victòria manté el Barça líder a quatre punts del Mallorca i a sis punts de l’Espanyol.

LLIGA NACIONAL JUVENIL
AEC Manlleu, 1 – FC Barcelona B, 3

El Juvenil B va començar amb bon peu el partit, al minut 2 de joc Oriol Rossell va obrir el marcador en rematar de cap una falta llançada per Martí. La igualtat entre tots dos equips va marcar la primera meitat, i en el minut 33 de joc el Manlleu va empatar el partit. Després del descans, el Barça va millorar el seu joc ofensiu i Sergi Roberto i Sergi Gómez van tancar el marcador per als blaugranes.

DIVISIÓ HONOR CADET
FC Barcelona A, 4 – AEC Manlleu, 0

Partit sense complicacions per al Cadet A, que s’enfrontava al Manlleu, el cuer de la categoria. El poc encert en les ocasions dels blaugranes i la bona actuació del porter del Manlleu Carles van evitar un resultat més ampli. Ernesto i Roger Canadell, en la primera meitat, i Alguer i Adrià Escribano, en la segona part, van signar els gols que van certificar la victòria dels nois de Víctor Sánchez.

LLIGA PREFERENT CADET
CF Martorell A, 0 – FC Barcelona B, 7

A la primera meitat els de Fran Sánchez va crear ocasions de perill, però mancava intensitat ofensiva i es va arribar al descans amb un 0 a 2 favorable als culers. La dinàmica del partit va canviar a la segona part i el domini dels blaugranes va ser absolut. Els golejadors van ser Mamadou, Ebwelle, Fernando, Delofeu, Roberto Alarcón i Pol Calvet, que va marcar per partida doble.

DIVISIÓ D’HONOR INFANTIL
FC Barcelona A, 3 – CF Damm, 0

pinya_IA_Damm._jpg.jpgVictòria treballada de l’Infantil A contra la Damm, tot i l’ampli resultat. A l’equip li va costar molt imposar la seva superioritat tècnica contra un rival molt conservador i amb una defensa molt ben posicionada. Dongou va signar dos dels gols blaugrana i l’altra diana va anar a càrrec de Mamadou. Els nois d’Andrés Carrasco segueixen comptant els seus partits per victòries.

LLIGA PREFERENT INFANTIL
UE Lleida, 0 - FC Barcelona B, 3

QM3D9981.jpgPartit disputat en un matí molt fred a Lleida. L’equip d’Albert Puig va aconseguir una victòria per 0 a 3 a la terra ferma sense desplegar el seu millor joc. Sebas, amb dues dianes, i Fran Álvarez van signar els gols de l’Infantil B, en una victòria molt ben treballada.

DIVISIÓ D’HONOR ALEVÍ
CE Mercantil, 2 - FC Barcelona A, 2

Taules al marcador en la visita de l’Aleví A al camp del Mercantil. En la primera part els jugadors ja van mostrar que es viuria un partit molt igualat. Cap dels dos equips va aconseguir anotar en la primera meitat, però en la represa van arribar les dianes. El Mercantil es va avançar, però la resposta del Barça va ser contundent i un encertat Cano va signar dos gols. En les acaballes del partit, el Mercantil va marcar el gol de l’empat. L’equip de Sergi Mila va estavellar dues pilotes al pal i al travesser en el temps afegit.

LLIGA PREFERENT ALEVÍ
FC Barcelona B, 4 – EFV Cambrils, 0

Tots els gols van arribar a la primera meitat. Els de Jordi Font van sortir molt forts i als dos minuts ja van poder inaugurar el marcador. Aleñà (2), Puado i Damià van deixar sense opcions el Cambrils. La segona meitat va ser de pur tràmit.
Resultats sorpenents en benjamins i femenins
LLIGA F7 PREFERENT BENJAMÍ
FC Barcelona A, 4 – Gramenet Milan A, 1

Els nois de Xavier Ferrando van guanyar per un clar 4 a 1 la Gramenet en un partit molt important, atès que la Gramenet era el tercer classificat a la taula. El Benjamí A va tenir dificultats per imposar la seva superioritat tècnica en la primera meitat i es va arribar al descans amb un 1 a 0, amb un gol d’Ibo. A la represa, l’equip va aprofitar molt bé les jugades per les bandes i en els cinc primers minuts Oriol Busquets va signar dues dianes que pràcticament van sentenciar el partit. Xavi Beranuy va marcar el quart gol per als blaugranes. El Benjamí A va jugar un dels millors partits de la temporada, sobretot pel que fa a tasques defensives.

UD Cornellà, 9 - FC Barcelona B, 3

Contundent derrota de l’equip de Xavi Franquesa a Cornellà per un 9 a 3. El Barça va anar per darrere del marcador en tot moment. Per la seva part el Cornellà, líder de la categoria, van imposar la seva superioritat física, que va ser determinant en el resultat final. Joan, per partida doble, i Marc Samper, van signar els gols blaugranes.

SEGONA DIVISIÓ BENJAMÍ (PREBENJAMÍ)
Alzamora CF A, 2 – FC Barcelona, 1

Els deu primers minuts del partit van ser determinants. Els nois de Jordi Puig no van trobar-se còmodes en l’inici del matx i l’Alzamora va aprofitar per avançar-se en el marcador. L’Alzamora va dificultar el moviment de l’esfèrica dels blaugranes, que no van poder desplegar el seu joc habitual. La bona notícia d’aquest partit va ser el golàs olímpic que va signar Iván en servir un llançament de córner.

LLIGA NACIONAL FEMENÍ
FC Barcelona B, 0 – Ciutat de Palma, 1

El Femení B va perdre per la mínima davant el Ciutat de Palma a la Ciutat Esportiva. Chaco va transformar de penal el gol de les mallorquines, que sempre van lluitar per emportar-se els tres punts cap a les illes. El Barça va merèixer l’empat però es va trobar amb un Ciutat de Palma molt ben posicionat sobre el terreny de joc.

LLIGA CADET-JUVENIL
Jornada de descans per a les noies de Carlos Tregón.

LLIGA INFANTIL – FUTBOL 7 FEMENÍ
CD San Gabriel C, 1 – FC Barcelona, 6

El Barça es va imposar a domicili al San Gabriel per un ampli 1 a 6. Marta Garriga, que va jugar un partit molt complert, va signar dues dianes en la primera meitat. Abans del descans, Ada va marcar un golàs després de definir molt bé una acció individual de qualitat. La resta dels gols van anar a càrrec de Judit Ferrari, Judit Mas i Queralt.