Futbol Femení

30.11.2008 14:59

En estat de gràcia (0-3)

El FC Barcelona femení ha guanyat el Lagunak a domicili amb comoditat. L’equip de Xavi Llorens ha dominat en tot moment el partit, que s’ha disputat sota temperatures molt baixes. Tot i el resultat, el marcador hauria pogut ser molt més ampli.

El primer equip femení ha guanyat el Lagunak per 0 a 3 en un partit en què només hi ha hagut color blaugrana. Amb aquesta victòria les noies de Xavi Llorens es refermen a la cinquena posició de la Superlliga.

Totes les ocasions de gol de la primera part, per a les blaugranes

La primera meitat ha esdevingut un monòleg blaugrana. El Lagunak no ha gaudit de cap oportunitat de gol, mentre que el Barça no ha parat de crear perill i aportar velocitat al partit. Al minut 31 de joc Vicky ha obert el marcador en rebre una passada en diagonal que ha rematat amb un fort xut al fons de la xarxa. El segon gol de les culers ha arribat des dels onze metres. El Lagunak ha comès un penal sobre Melani que ha transformat la mateixa jugadora blaugrana al minut 38.

Moltes ocasions sense premi

Tot i que l’agressivitat de la defensa del Lagunak ha dificultat la tasca ofensiva, l’equip ha continuat creant ocasions de gol després del descans. L’encert de cara a porteria, però, continua essent l’assignatura pendent de les blaugranes. A la sortida d’un córner, Melanie ha tancat el marcador amb una precisa rematada de cap que ha significat el 0 a 3 definitiu.

I dissabte, derbi

Les noies de Xavi Llorens prepararan aquesta setmana el partit davant l’Espanyol. El derbi femení de la Ciutat Comtal tindrà lloc dissabte que ve, dia 7, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.