F. Base - Barça Atlètic

30.11.2008 13:53

Rochina decideix (2-1)

Edgar Fornós

El Barça Atlètic s’ha imposat per dos gols a un a l’Alzira al Miniestadi. Els de Luis Enrique ja sumen cinc victòries aquesta temporada i miren cap a les posicions més nobles de la taula.

Els homes de Luis Enrique han sumat tres punts més contra el conjunt valencià de l’Alzira. Pedro, amb un gran gol des de fora de l’àrea, avançava els culers al marcador. Als deu minuts de la segona part Cristian empatava el partit després de rematar amb el cap una centrada des de la cantonada. Rochina ha certificat la victòria marcant el seu primer gol amb el Barça Atlètic.

Moltes ocasions amb recompensa

El Barça Atlètic ha estat el clar dominador durant els primers 45 minuts de joc. Els blaugranes han generat diverses ocasions per encetar el marcador. L'oportunitat més clara abans de l'1 a 0 l'ha protagonitzat Víctor Vázquez. El davanter ha recollit una pilota dins l’àrea i l’ha enviat amb força a la porteria del Alzira, però el porter ha refusat el llançament. A cinc minuts per arribar al descans Pedro ha aconseguit marcar gràcies a un potent xut des de la frontal de l’àrea.

Patiment i final feliç

A la represa el conjunt valencià ha sortit amb més ambició mirant de capgirar el marcador. Cristian, després de rebre una centrada des de la cantonada, empatava el partit al minut 55. Els de Luis Enrique han buscat el gol amb insistència, i Víctor Vázquez ha estat a punt d’aconseguir-lo amb un xut que ha atrapat Paco. Finalment un llançament de falta de Thiago l'ha rematat amb el cap Rochina, que ha marcat el segon gol dels blaugranes.

Sis partits consecutius sumant

Amb la victòria contra l’Alzira al Miniestadi el conjunt dirigit per Luis Enrique ja suma sis jornades sense conèixer la derrota. L’equip ha aconseguit la cinquena victòria de la temporada.