FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

F. Base-Barça Atlètic

25.11.2008 19:25

Espasandín s’operarà dijous

www.fcbarcelona.cat


Per solucionar els seus problemes al pubis Víctor Espasandín passarà definitivament pel quiròfan. El lateral gallec del Barça Atlètic podria estar de baixa entre vuit i deu setmanes.


No ha pogut participar ni en els entrenaments ni en els partits de les últimes setmanes. Els problemes al pubis l’han mantingut allunyat dels terrenys de joc. Després d’intentar recuperar-se amb tractament conservador a base de fisioteràpia, Espasandín finalment serà intervingut per solucionar aquestes molèsties.

Operació necessària

Aquest dijous Espasandín passarà pel quiròfan per deixar enrere aquestes molèsties al pubis que tant l’han perjudicat les últimes setmanes. Els metges, d’acord amb el jugador, han decidit recórrer a aquesta solució més dràstica per trobar-ne una de definitiva. El temps de baixa esportiva previst per al lateral del filial s’estima entre vuit i deu setmanes.
Espasandín s’operarà dijous
Joni, el substitut
Luis Enrique està utilitzant el defensa asturià Joni López en la posició de lateral esquerre per substituir el lesionat Espasandín. L’exjugador de l’Sporting és un central dretà que s’està adaptant de manera molt correcta a la demarcació de lateral esquerre.

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana