FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

F.Base-Barça Atlètic

18.11.2008 10:01

Solano i Jeffren, amb el grup

Jaume Marcet


José Antonio Solano i Jeffren Suárez encaren la recta final de les seves lesions. Tots dos ja s’entrenen amb el grup, encara que ho fan de manera parcial.


El final del procés de recuperació de les lesions de Jeffren i Solano està més a prop. Després de dues setmanes en què tots dos jugadors s’exercitaven a la Ciutat Esportiva al marge dels seus companys, aquesta setmana s’han pogut integrar en la feina col•lectiva del Barça Atlètic.

Integració progressiva

Jeffren_entrenament.jpgEncara no poden treballar al mateix ritme que els seus companys, però en el seu procés de recuperació progressiu han fet un pas important: Solano i Jeffren s’entrenen parcialment amb el grup.
Depenent de la seva evolució en els propers dies podrien ja exercitar-se plenament amb els seus companys amb tota normalitat.

El cas d’Espasandín

Ara mateix Víctor Espasandín és l’unic futbolista del filial que s’entrena al marge dels seus companys. El gallec continua sense poder deixar enrere unes molèsties al pubis.
Solano i Jeffren, amb el grup
Dues lesions de llarga durada
José Antonio Solano era un dels jugadors més destacats de la pretemporada del filial, però una ruptura del tendó del quàdriceps just abans de començar la Lliga el va obligar a passar pel quiròfan i fins ara no ha pogut debutar en partit oficial amb el Barça Atlètic. Jeffren es va lesionar en la tercera jornada de Lliga contra el Gramenet. El veneçolà va tenir un trencament muscular de vuit centímetres a l’adductor mitjà de la cama dreta.

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana