El planter apunta alt

Les victòries de mèrit dels dos equips juvenils i el gran triomf del Cadet A al derbi són el més destacat d’un nou cap de setmana del futbol base blaugrana marcat pel gran futbol dels equips inferiors del club.

DIVISIÓ HONOR JUVENIL
FC Barcelona A, 1 - San Francisco, 0

17N_celebJA.jpgEls nois d’Àlex García van oferir un gran espectacle a la Ciutat Esportiva. Efectivitat al marge, el Juvenil A va jugar a gran velocitat i amb un nivell tècnic notabilíssim. Curiosament el gol del triomf va arribar a pocs instants del final amb un xut d’Oriol Romeu que va refusar un defensor. El Barça continua essent el líder en solitari de la Divisió d’Honor Juvenil.

LLIGA NACIONAL JUVENIL
Damm CF, 0 - FC Barcelona B, 4

No afluixen el ritme. Passen les jornades i el Juvenil B blaugrana continua comptant les jornades per victòries. Els dos gols de Sergi Roberto i un de Sergi Gómez a més d’una diana en pròpia porta de l’equip local van evidenciar les diferències entre els de García Pimienta i el Damm.

DIVISIÓ HONOR CADET
FC Barcelona A, 2 - Espanyol, 1

Treballadíssim triomf de l’equip de Víctor Sánchez . El derbi no va decebre ningú per intensitat i entusiasme. El domini blaugrana el va transformar en el primer gol Rafa Alcántara, que va culminar una gran jugada col·lectiva. Després d’un gol afortunat de l’Espanyol, obra d’Edu en pròpia porta , Roger Canadell va desempatar el matx amb un golàs en un xut que va trobar l’escaire de la porteria espanyolista.

LLIGA PREFERENT CADET
FE At. Vilafranca, 1 – FC Barcelona B, 4

cadet_b_x6x.jpgL’equip de Fran Sánchez va dominar el partit en tot moment, i als 10 minuts de joc Cristian va signar l’1 a 0 per als blaugranes. Els locals no van desaprofitar l’única oportunitat de gol que van tenir en la primera part per empatar el partit. Tot i l’empat el Barça va reaccionar i Cristian va marcar dos gols més per fer un més que merescut triplet. Gerard Sarnedas va anotar el 1 a 4 definitiu en la sortida d’un córner.

DIVISIÓ D’HONOR INFANTIL
FC Barcelona A, 7 – Mercantil, 0

L’equip d’Andrés Carrasco va dominar el partit de principi a fi. El Barça va arribar amb una renda de tres gols al descans i en la represa els jugadors van jugar amb la mateixa intensitat i van aconseguir quatre gols més per posar el definitiu 7 a 0 al marcador. Mamadou i Dongou van anotar per partida doble. També van marcar Mara, Héctor Bellerín i Jon, que va signar un golàs per l’escaire.

LLIGA PREFERENT INFANTIL
UE Barri Santes Creus A, 1 - FC Barcelona B, 2

Victòria a domicili més que treballada de l’Infantil B davant el Barri Santes Creus per un ajustat 1 a 2. El rival dels blaugranes es va tancar en línies defensives, mentre que el Barça va crear força oportunitats de gol. En un contraatac, el Barri Santes Creus es va avançar en el marcador i es va arribar al descans amb aquest mínim avantatge per als locals. Els jugadors d’Albert Puig van reaccionar i David Zalzman va signar l'1 a 1. A les acaballes del partit, Enguene va marcar el gol de la victòria.

DIVISIÓ D’HONOR ALEVÍ
FPE Mataró, 0 - FC Barcelona A, 1

Partit molt igualat el que l’Aleví A va jugar a Mataró. Cap dels equips va marcar en la primera meitat, tot i que tant el Mataró com el Barça van gaudir de moltes ocasions. En la represa, els nois de Sergi Mila van sortir més concentrats. El gol va arribar a deu minuts per al final del partit, gràcies a una rematada d’Alexis en la sortida d’un córner.

LLIGA PREFERENT ALEVÍ
FC Barcelona B, 4 – CD Tortosa A, 3

El Barça va estar a punt de deixar escapar els tres punts en un partit que tenia encarrilat al descans. En la primera part, Johan va marcar per partida doble i Adrià Caballé va signar un altre gol per posar el 3 a 0 al marcador. Després del descans, el Barça es va relaxar i el Tortosa va arribar a empatar el partit. Amb el 3 a 3, l’equip de Jordi Font va ressorgir i Javier Puado va anotar el definitiu 4 a 3.

LLIGA F7 PREFERENT BENJAMÍ
FC Barcelona A, 2 – CF Badalona, 1

17N_BA_pinya_.jpgEl Barça es va endur la victòria en el darrer sospir del partit. En un inici frenètic, el Badalona es va avançar en el marcador. Els nois de Xavier Ferrando van reaccionar ràpidament i van empatar el partit amb un gol en pròpia porta de Javi. Els blaugranes van dominar en la segona meitat, però la bona actuació del porter del Badalona i de la línia defensiva va dificultar la tasca dels davanters del Barça. El gol de la victòria va arribar al temps afegit per mitjà de Sergi, que va transformar una falta.

UD Castelldefels A, 4 - FC Barcelona B, 3

Ibo.jpgL’equip de Xavi Franquesa va perdre el seu enfrontament a domicili contra el Castelldefels per un ajustat 4 a 3. El Barça va anar per darrere del marcador en tot moment. El Castelldefels va mostrar molta efectivitat en les seves accions de perill, mentre que els blaugranes no van estar gaire encertats de cara a porteria.

PREBENJAMÍ
Vila Olímpic CE C, 1 - FC Barcelona, 1
Els nois d’Albert Puig van puntuar en una de les visites més complicades per a l’equip prebenjamí blaugrana.
Resultats dels equips femenins
LLIGA NACIONAL FEMENÍ
FC Barcelona B, 0 – CD San Gabriel, 2

La punteria va decidir l’equip guanyador del partit entre el FC Barcelona B i el Sant Gabriel. En un partit molt igualat les noies de Joaquim Querol van arribar al descans amb empat a zero al marcador, però a la segona meitat l’equip de Sant Adrià del Besòs va estar més encertat de cara a porteria.

LLIGA JUVENIL-CADET FEMENÍ
FC Barcelona, 3 – FE At. Vilafranca, 0
L’equip blaugrana va encarrilar el partit en la primera meitat. Les noies de Carlos Tregón van marcar els tres gols en el primer període. Zaira va signar el primer gol en transformar una falta i Nerea va marcar el segon de penal. Per la seva part, Claudia va tancar el marcador després d’una molt bona jugada col·lectiva. En aquest partit va debutar al Juvenil-Cadet Femení la jugadora de categoria infantil Elba Vergés.

LLIGA INFANTIL – FUTBOL 7 FEMENÍ
UE Marianao Poblet, 1 – FC Barcelona, 6

El Barça es va imposar per un ampli 1 a 6 al Marianao Poblet. Ana i Ado van marcar per partida doble, mentre que la resta dels gols van anar a càrrec de Queralt i Garriga. Després d’una molt bona primera part, les noies de Jordi Ventura es van relaxar en la represa i van encaixar un gol.